Tall nocturn a l'accés d'entrada a Barcelona des de la C-33 per la Meridiana per les obres del carril bus-VAO

query_builder   6 setembre 2012 12:21

event_note Nota de premsa

Tall nocturn a l'accés d'entrada a Barcelona des de la C-33 per la Meridiana per les obres del carril bus-VAO

Els últims treballs de construcció del carril bus-VAO a la C-58 entre Barcelona i Ripollet, perllonguen les restriccions de trànsit a les vies C-17, C-33 i C-58 els dies 6 i 7 de setembre. Aquesta nit es tallarà l’accés d’entrada a Barcelona des de la C-33 per la Meridiana.
 
L’execució de les obres del carril bus-VAO a la C-58 comportarà noves afectacions al trànsit fins divendres 7 de setembre a les 17 hores. Aquests treballs avançats han de permetre la finalització de les obres de cara a la tardor i consisteixen en: estesa de cablejat, canalitzacions de serveis i altres feines d’acabats.
 
Els treballs comportaran ocupacions de carrils a la C-17, en direcció Granollers; a la C-58, tant en direcció Sabadell com a l’entrada a Barcelona; i a la C-33, tant de sortida com d’entrada a Barcelona. A més, l’accés d’entrada a Barcelona des de la C-33 per la Meridiana estarà tallat al trànsit durant la nit de dijous a divendres i els cotxes que circulin per aquesta via hauran d’entrar a la ciutat per les Rondes.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 39