Previsió de mobilitat intensa però sense congestions greus per la festivitat de la Mercè

query_builder   20 setembre 2012 16:19

event_note Nota de premsa

Previsió de mobilitat intensa però sense congestions greus per la festivitat de la Mercè

 
Uns 480.000 vehicles sortiran de l’àrea de metropolitana de Barcelona i l’SCT estableix un dispositiu especial de trànsit

Prop de 1.500 agents dels Mossos d’Esquadra vetllaran per mantenir la seguretat de les carreteres
 
 
El Servei Català de Trànsit (SCT), amb el suport i la col·laboració de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra estableix un dispositiu especial de trànsit a partir de les 15.00 hores d’aquest divendres, 21 de setembre, i fins a les 24.00 hores de dilluns, 24 de setembre, amb motiu de la festivitat de la Mercè.
 
Enguany el dia de la Mercè coincideix en dilluns i allarga el cap de setmana a tres dies. És una festa local que afecta principalment la capital catalana i tot  i que l’SCT estima que uns 480.000 vehicles es mobilitzaran des de l’àrea metropolitana de Barcelona a partir de les 15.00 h de divendres i fins a les 15.00 de dissabte, 22 de setembre, no es preveuen congestions greus al conjunt de la xarxa viària catalana tal com ja va succeir al pont de la Diada. L’SCT demana als conductors que no abaixin la guàrdia en la conducció per tal d’evitar accidents de trànsit durant aquests dies festius.
 
Aquest cap de setmana amb dispositiu especial suposarà el primer de la mobilitat de tardor, però atesa la previsió meteorològica de sol i calor per aquests dies, hi podrà haver intensitat a l’AP-7 i a les vies pròximes a la costa a Girona i Tarragona. El retorn de l’operació especial es repartirà entre diumenge i dilluns 24 de setembre a la tarda. 
 
(MÉS INFORMACIÓ AL DOSSIER DE PREMSA ANNEX)

1  

Fitxers adjunts

Dispositiu Mercè 2012

Dispositiu Mercè 2012
PDF | 488