El Made in CIRE torna a Expohogar amb una imatge renovada

query_builder   21 setembre 2012 11:41

event_note Nota de premsa

El Made in CIRE torna a Expohogar amb una imatge renovada

Els nous dissenys aposten ara per teixits més atemporals i destinats al gran públic
 
Les col·leccions de complements personals i papereria s’elaboren íntegrament a les presons catalanes
made in cire nadal
El Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), l’empresa pública del Departament de Justícia dedicada a la reinserció de persones privades de llibertat mitjançant la formació en oficis i el treball productiu, presentarà els seus nous productes Made in CIRE al Saló Expohogar Tardor. Es tracta de dues noves col·leccions estables, la Vintage i l’Elegance, que, mitjançant nous teixits (farcell en quadre blanc i negre i contrast en marfil, per una banda, i pell negra, per l’altra) pretenen acostar el Made in CIRE a un públic més actual i posicionar-se com una marca per al gran públic.
 
La marca Made in CIRE, que vol donar a conèixer i prestigiar el treball penitenciari, sempre ha unit tradició i modernitat i ha convertit en el seu emblema el teixit català per excel·lència: el mocador de fer farcells.
 
Com a principal novetat d’enguany, el Made in CIRE reversiona ara el seu emblema amb la nova col·lecció Vintage, que aposta pel quadre blanc i negre en combinació amb el marfil per actualitzar la marca. El conjunt Vintage, pensat per a la cuina, està compost per l’agafador, la manyopla, el drap de cuina, la bossa de pa, el davantal sencer de dona i el davantal curt (per a home i per a dona).
 
L’altra gran novetat és la col·lecció Elegance, que aposta per combinar el tradicional farcell amb teixits més nobles i atemporals com són la pell. Partint de la bona acollida de la darrera línia de complements personals Arpillera, la col·lecció Elegance està formada per la bossa de compra i el necesser Vail, que contrasten el quadre de farcell amb aplicacions de pell de color negre. Una combinació que s’aplica també a les novetats de papereria (portallapis i bloc de notes Vail).
 
A més d’aquestes noves línies estables, Made in CIRE visita el saló Expohogar amb una novetat pensada específicament per a la temporada de Nadal. Penjolls plens de colors, com l’Estrella, el Cor, l’Avet, i el tradicional Mitjó nadalenc, confeccionat en suau llana de borrec, buscaran fer-se un lloc en la decoració de les llars catalanes aquest Nadal.
 
Aquestes noves col·leccions Made in CIRE i les línies més clàssiques estan elaborades íntegrament al taller de confecció del Centre Penitenciari d’Homes de Barcelona i es podran visitar a l’estand del CIRE del pavelló 1, al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, entre els dies 22 i 25 de setembre.

3  

Fitxers adjunts

productes Made in CIRE Nadal

productes Made in CIRE Nadal
JPG | 1950

productes Made in CIRE Vintage

productes Made in CIRE Vintage
JPG | 1530

productes Made in CIRE Elegance

productes Made in CIRE Elegance
JPG | 1443