SCT

El Govern destina 751.000 euros al manteniment dels equips i sistemes de control del trànsit de les Rondes

query_builder   2 octubre 2012 14:42

event_note Nota de premsa

El Govern destina 751.000 euros al manteniment dels equips i sistemes de control del trànsit de les Rondes

  • El Consell Executiu ha donat llum verd a una subvenció pluriennal per al període 2012-2014, que es farà efectiva a través d'un conveni amb l'Ajuntament de Barcelona
 
El Govern ha aprovat la subvenció pluriennal del Servei Català de Trànsit (SCT) per al manteniment, reparació i modificació d'equips i sistemes de control del trànsit en els trams de les Rondes que queden fora del terme municipal de Barcelona. Es farà efectiva a través d'un conveni amb l'Ajuntament de Barcelona per al període 2012-2014 i cobrirà el 22 per cent de les Rondes.
 
L’SCT licita aquest contracte amb l’Ajuntament de Barcelona per un import de 751.270,67 euros. La partida es destinarà al manteniment de càmeres de visió, panells de missatgeria variable, controls d’accessos i rampes, estacions de preses de dades i una xarxa de comunicacions Gigabits a través de fibra òptica.
 
L’empresa adjudicatària del manteniment global de la via és Indra Sistemas S.A. La gestió i verificació de l’equipament de les Rondes es realitza des del Centre de Control de Trànsit de les Rondes a Collserola, centre del qual hi ha una rèplica al Centre d’Informació Viària de Catalunya (CIVICAT) de l’SCT.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined