Convocatòria per accedir a 66 pisos protegits a la zona del Fòrum

Les sol·licituds es poden presentar des d'avui a l'oficina d'informació situada al carrer de Ramon Llull

query_builder   22 octubre 2012 13:53

event_note Nota de premsa

Convocatòria per accedir a 66 pisos protegits a la zona del Fòrum

Les sol·licituds es poden presentar des d'avui a l'oficina d'informació situada al carrer de Ramon Llull

Edifici Illa Q de Sant Adrià de Besòs
L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert convocatòria per accedir a 66 pisos amb protecció oficial situats al municipi de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès). Per accedir a aquests habitatges es poden presentar les sol·licituds, des d’avui i fins el dia 16 de novembre, a l’Oficina d’informació situada al carrer de Ramon Llull, 541, 1r 2a de Sant Adrià de Besòs. L’horari d’atenció al públic d’aquesta oficina és de dilluns a divendres de 10h a 14h i els dimarts i els dijous de 16h a 18h.També es pot consultar la informació a la web de l’Agència
 
Aquests habitatges estan situats en tres blocs a l’Illa Q, que  es troba just davant dels edificis del Fòrum.
 
El bloc 1 està situat al carrer Llull i disposa de tres escales amb 34 habitatges. N’hi ha 20 de tres dormitoris, 12 de dos dormitoris i n’hi ha dos més d’adaptats per a persones amb mobilitat reduïda que són també de dos dormitoris.
 
El bloc 2, situat al carrer de Neus Català, té una escala  amb 16 habitatges, d’aquests 8 són de quatre dormitoris, i els altres 8 són de tres dormitoris. 
 
El bloc 3 està al carrer de Rosalia de Castro i té una escala amb  16 habitatges de 3 dormitoris.
 
Els habitatges tenen una superfície entre 52,09 m2 i 83,52 m2 i s’adjudicaran en diversos règims de tinença.
 
Compra, dret de superfície i lloguer amb opció de compra
Els adjudicataris d’habitatges en règim de compra signaran un contracte de compra venda en el qual poden per fer una aportació inicial o no a compte del preu.
 
Els adjudicataris de pisos amb dret de superfície formalitzaran un contracte d’adquisició del dret de superfície , mitjançant el qual adquiriran la titularitat de l’habitatge  per un termini de 75 anys. Aquest règim d’adjudicació és únicament per als habitatges.
 
Els adjudicataris d’habitatges de lloguer amb opció de compra formalitzaran un contracte d’arrendament  per un termini de 10 anys i podran exercir el dret de compra durant la durada d’aquest contracte.  
 

1  

Imatges

Foto promoció Illa Q

Foto promoció Illa Q 44

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa Sant Adrià de Besòs

Nota de premsa Sant Adrià de Besòs
PDF | 32