El delegat ha visitat avui Cànoves i Samalús

query_builder   30 octubre 2012 16:53

event_note Nota de premsa

El delegat ha visitat avui Cànoves i Samalús

Salvador Jorba ha fet aquest matí una visita institucional a l’Ajuntament de Cànoves i Samalús (Vallès Oriental) i s’ha reunit amb l’alcalde, Josep Lluís López Carrasco.
Ajuntament de Cànoves i Samalús
 

L’alcalde ha rebut al delegat a les dependències del consistori,  juntament amb la regidora de Promoció Turística i Benestar Social, Roser Dols, com a representant local del grup polític de CiU que forma coalició amb el Govern Local, del PSC.

Durant la reunió de treball s’han tractat temes sobre promoció turística i les potencialitats del municipi en aquest sector. Cànoves i Samalús gaudeix de singularitats històriques i té recursos culturals rellevants, a més de comptar amb un entorn natural privilegiat amb el seu terme inclòs dins del Parc Natural del Montseny. Per tant presenta condicions avantatjoses per cercar beneficis econòmics a partir d’aquesta interessant oferta turística, en comptes de la indústria tradicional que a hores d’ara és deficitària.

L’alcalde també ha demanat al delegat gestions per agilitzar la tramitació de pagaments pendents del PUOSC 2008, com ara 100.000 euros per les obres realitzades d’arranjament i accés a la llar d’infants municipal.  
 
Aquesta visita s’emmarca en el programa habitual de visites i coneixement de l’actualitat territorial de la Delegació i en el compromís del delegat per la proximitat i el suport als ajuntaments.

1  

Fitxers adjunts

Ajuntament de Cànoves i Samalús

Ajuntament de Cànoves i Samalús
JPG | 36