Més de 3.000 persones han visitat el Paratge de Tudela al Parc Natural del Cap de Creus

query_builder   31 octubre 2012 12:30

event_note Nota de premsa

Més de 3.000 persones han visitat el Paratge de Tudela al Parc Natural del Cap de Creus

Paratge de Tudela
El Parc organitza visites guiades el segon i el quart diumenge de mes per donar a conèixer aquest paisatge
 
El Parc Natural de Cap de Creus del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, organitzarà visites guiades al paratge de Tudela, de descoberta i interpretació del medi natural, el segon i quart diumenge de cada mes.
 
Les visites proposen conèixer els secrets d'aquest indret, una de les raconades geològiques i paisatgístiques més excepcionals del país,  després del projecte de restauració ambiental el Club Mediterranée, el qual va tenir per objectiu la retirada completa de la zona urbanitzada i la restitució dels hàbitats naturals propis.
 
Des del mes de juny i fins a finals de setembre d'aquest any, el paratge de Tudela ha estat obert al públic i l’han visitat més de 3.000 persones.
 
Des del mes d'octubre i fins a Setmana Santa l'espai romandrà tancat a l'accés rodat i l’única possibilitat d’accés serà a través d’aquestes visites guiades.
 
Per arribar a Tudela cal seguir la carretera que des de Cadaqués condueix a la punta de Cap de Creus. A 2 km abans d'arribar al Far, al bell mig de la reserva natural integral de la punta de Cap de Creus hi ha la zona d'estacionament del paratge de Tudela. Des d'aquest punt s'inicia l'itinerari pedestre 17 que arriba fins a les cales Gentils i Culip (2 km d'anada). Al llarg del camí hi ha una xarxa de corriols secundaris que permeten descobrir les raconades de Tudela.
 

2  

Fitxers adjunts

Fotografia del Paratge de Tudela

Fotografia del Paratge de Tudela
JPG | 79

Cartell de les sortides

Cartell de les sortides
PDF | 405