La marca Costa Brava Cruise Ports promociona des d'avui els ports de Palamós i Roses en el sector creuerístic

query_builder   28 novembre 2012 15:31

event_note Nota de premsa

La marca Costa Brava Cruise Ports promociona des d'avui els ports de Palamós i Roses en el sector creuerístic

Avui, s’ha fet el llançament de la marca Costa Brava Cruise Ports per unificar la promoció conjunta dels ports de Palamós i Roses en el mercat internacional de creuers. La creació de la marca i d’una pàgina web formen part de les línies estratègiques derivades de l’Acord institucional signat a començaments d’aquest any. La marca es posiciona per impulsar l’activitat creuerística en els dos ports, incrementar els turistes de creuer a la Costa Brava i incentivar la dinàmica econòmica al territori. Aquesta presentació s’ha fet a la Seatrade Med que se celebra a Marsella (França).
Ports de la Generalitat
En el marc de la fira del sector creuerístic Seatrade Med a Marsella ha tingut lloc l’acte de presentació de la marca Costa Brava Cruise Ports que ha comptat amb la presència del director general de Transports i Mobilitat i vicepresident de Ports de la Generalitat, Ricard Font, el conseller director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos, l’alcalde de Roses, Carles Pàramo,  la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Palamós, Gràcia Artigas, el president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, i el president de la Cambra de Comerç de Palamós, Xavier Ribera.
 
La Seatrade Med és la fira més important a la Mediterrània que se celebra del 27 al 29 de novembre enguany a la ciutat francesa de Marsella. A la presentació institucional hi han assistit companyies navilieres, operadors turístics, autoritats portuàries, membres de Medcruise i els representants més rellevants del sector de creuers.
 
La marca Costa Brava Cruise Ports
 
Al febrer d’aquest any, Ports de la Generalitat, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’Ajuntament de Roses, l’Ajuntament de Palamós, la Cambra de Comerç de Girona i la Cambra de Comerç de  Palamós signaven un Acord de col·laboració amb vigència fins a finals de 2013 que té per objectiu promoure l’activitat de creuers en els ports de Palamós i Roses, com a enclavaments de la Costa Brava.
 
En el marc d’aquest Acord es contemplava la creació d’una marca que unifiqués i identifiqués l’oferta de creuers dels dos ports gironins. També, arran de l’Acord s’està treballant per captar noves navilieres, refermar línies de creuers, fidelitzar companyies i consolidar el posicionament de Palamós i Roses com a ports escala de creuers. En definitiva es vol que arribin més creuers i més passatgers a aquests dos ports de la Costa Brava.
 
Després de l’Acord signat enguany, avui s’ha fet un nou pas, el llançament de la marca Costa Brava Cruise Ports al sector creuerístic internacional. Aquesta marca és la suma dels esforços de sis institucions per promocionar conjuntament els ports de Palamós i Roses i el seu entorn en un sector que, segons els experts, encara té expectatives de creixement.
 
Un nou portal per potenciar els creuers
 
En l’acte d’avui també ha tingut lloc la presentació de la nova pàgina web www.costabravacruiseports.com que s’ha concebut com una de les principals eines de difusió i presentació dels dos ports, dels municipis de Roses i Palamós i de l’entorn històric, cultural, gastronòmic i d’oci que la Costa Brava ofereix als seus visitants. Precisament per donar a conèixer part de la gastronomia, l’Espai del Peix ha ofert en aquest acte un aperitiu amb productes autòctons.
 
El contingut del nou portal, actualment en anglès i properament en català i castellà, té un apartat portuari en què es presenten les característiques tècniques, els equipaments i els serveis que ofereixen ambdós ports a les navilieres i als passatgers. Així mateix, l’apartat turístic té un paper clau per potenciar la projecció turística de la Costa Brava i difondre les activitats que els turistes de creuer poden fer a Palamós i a Roses i als punts més emblemàtics de les comarques gironines.
 
Imatge de la nova marca
 
 
Ports de la Generalitat

3  

Imatges

Presentació Costa Brava Cruise Ports

Presentació Costa Brava Cruise Ports 795

Autoritats presents a l'acte

Autoritats presents a l'acte 637

Marca Costa Brava Cruise Ports

Marca Costa Brava Cruise Ports 400

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 90