V Escola d'hivern de l'assessorament agrari

query_builder   30 novembre 2012 10:30

event_note Nota de premsa

V Escola d'hivern de l'assessorament agrari

FOTO WEB
Un moment de l'acte.
 
 
 
El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Domènec Vila, va mostrar el seu suport a les entitats d’assessorament agrari durant la cinquena edició de l’Escola d’hivern de l’assessorament, que es va celebrar ahir, a l’Escola de Capacitació Agrària (ECA) de Tàrrega.
 
El Departament organitza anualment l’Escola d’hivern de l’assessorament amb la finalitat de donar suport i estimular el treball en xarxa de les entitats que actualment presten serveis d’assessorament a les empreses agràries catalanes.
 
Una setantena de personal tècnic de les entitats d’assessorament van assistir a aquesta nova edició de l’Escola d’hivern de l’assessorament que tenia com a objectiu actualitzar informacions i coneixements sobre diferents àmbits de treball del Sistema d’assessorament: novetats normatives, aspectes vinculats al compliment de la condicionalitat, l’ús sostenible de fitosanitaris, i benestar animal.
 
Aquesta edició també ha comptat amb una ponència relativa a les possibilitats de l’energia solar en explotacions agropecuàries, que s’emmarca dins de les accions que el DAAM està duent a terme dins del projecte APERSUE. Aquest projecte, finançat pel Programa de Cooperació Territorial de l’espai Sud-Oest Europeu (SUDOE), fomenta la implantació en el sector agrari de pràctiques més eficaces en termes d’energia i de producció d’energies renovables. 
 
                                                                      

1  

Fitxers adjunts

Imatge de l'acte.

Imatge de l'acte.
JPG | 2738