L'Agència de Residus de Catalunya invertirà 2,5 milions d'euros en diverses millores en instal·lacions

query_builder   30 novembre 2012 10:49

event_note Nota de premsa

L'Agència de Residus de Catalunya invertirà 2,5 milions d'euros en diverses millores en instal·lacions

  • El consell de direcció de l’agència aprova la proposta d’un conveni amb l’Ajuntament de Lloret de Mar per ampliar l’àmbit del servei de la planta de tractament de residus municipals fora de la comarca de la Selva
 
 
L’Agència de Residus de Catalunya (ARC) invertirà 2,5 milions d’euros en diverses millores en instal·lacions de residus municipals, concretament a la planta de tractament de fracció resta de Lloret de Mar, a la planta de compostatge de Granollers i a la de fracció resta de Botarell, segons ha aprovat el darrer consell de direcció de l’agència.
 
A Lloret de Mar (la Selva), s’ha aprovat impulsar un conveni amb l’Ajuntament per a la millora de les infraestructures i equipaments al municipi per un import de 295.000 euros, i així poder ampliar l’àmbit del servei de la planta de tractament de residus fora de la comarca de la Selva.Es preveu que la planta podrà entrar en funcionament a finals del primer trimestre de 2013.
 
A Granollers (Vallès Oriental), s’invertiran també 295.000 euros per finançar les actuacions necessàries que permetin aprofitar el potencial de generació de biogàs amb l’adquisició d’un tercer motor de generació elèctrica.
 
A Botarell (Baix Camp), se signarà un conveni amb el consorci per a la gestió de residus municipals del Baix Camp per finalitzar amb el finançament de la construcció de la planta de tractament de la fracció resta ubicada al municipi de Botarell. El pressupost màxim serà d’1,9 milions d’euros.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 36