
La consellera d’Ensenyament en funcions, Irene Rigau, ha destacat el cent per cent d’ocupació en la formació del Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI) d’auxiliar d’indústria càrnia que s’imparteix a l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona. Així ho ha assegurat la consellera Rigau durant la visita al centre, qui també ha destacat la importància de la importació en el sector carni a Catalunya. Rigau ha afegit que el gremi de la indústria càrnia “és un sector molt positiu per a l’economia catalana i que genera ocupació”.
La consellera, acompanyada del gerent del Consorci d’Educació de Barcelona, Manel Blasco, el director del centre, Manuel Barroso i membres de l’associació ANAFRIC, ha recordat que ara l’objectiu és “crear sinergies i optimitzar els serveis” de què disposa el sector de la indústria càrnia. Tot seguit, amb els assistents ha visitat les instal·lacions del centre i han fet un tast d’algunes elaboracions dels alumnes de cuina de l’Institut Escola.
Aquest centre realitza el PQPI a través d’un conveni de col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona i l’associació del sector carni ANAFRIC. ANAFRIC és una associació que integra diversos sectors carnis i que compta amb 150 empreses associades. El seus principals objectius són vetllar per la modernització i competitivitat del sector i el progrés dels seus associats.
30 de novembre de 2012




