Medalla Centenària Campdevànol

Benestar Social i Família lliura la Medalla Centenària a Josep Casals

El director dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Ferran Roquer, li ha lliurat la Medalla

query_builder   10 gener 2013 13:20

event_note Nota de premsa

Benestar Social i Família lliura la Medalla Centenària a Josep Casals

El director dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Ferran Roquer, li ha lliurat la Medalla

Medalla Centenària a Campdevànol
El director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Girona, Ferran Roquer, ha lliurat aquest migdia la Medalla Centenària del Departament al senyor Josep Casals. L’acte s’ha celebrat a Campdevànol, on viu actualment l’homenatjat, i també hi han assistit l’alcalde de Gombrèn, Eudald Picas, i altres representants del consistori.
 
Josep Casals i Vilalta va néixer el 10 de gener de 1913 a Cal Cambrot, al barri del Cortal de Gombrèn. Fins fa tres anys va viure en aquest municipi, a la mateixa casa on va néixer i que pertany a la família Casals des de 1761. És pagès i durant molts anys va ser també jutge de pau del municipi. Actualment la seva dona i ell conviuen amb una de les seves dues filles, a Campdevànol. El matrimoni també té sis néts i cinc besnéts.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

1  

Imatges

Josep Casals rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

Josep Casals rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família 2198