Foto mini

La consellera Neus Munté inaugura al Palau de Mar l'exposició Art a 4 mans

La mostra presenta obres realitzades per parelles formades per artistes professionals i artistes amateurs amb malaltia mental

query_builder   14 gener 2013 18:56

event_note Nota de premsa

La consellera Neus Munté inaugura al Palau de Mar l'exposició Art a 4 mans

La mostra presenta obres realitzades per parelles formades per artistes professionals i artistes amateurs amb malaltia mental

Foto1
La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, ha inaugurat aquesta tarda al Palau de Mar l’exposició “Art a 4 mans: procés creatiu per a la millora de la salut mental”. La mostra, que es podrà visitar fins al 8 de febrer, presenta treballs de joieria, ceràmica, escultura, gravat, pintura i dibuix, entre altres disciplines, elaborats a quatre mans per artistes professionals i usuaris i usuàries del club social de salut mental “La Xamba” de Sabadell.
 
L’objectiu d’aquest projecte, impulsat pel club social “La Xamba” i l’Associació de Familiars de Salut Mental de Sabadell, és sensibilitzar a la societat envers les persones amb malaltia mental, evitar l’estigmatització d’aquest col·lectiu i contribuir a la seva integració.
 
La consellera ha destacat que “és un plaer inaugurar aquesta segona edició del projecte ‘Art a 4 mans’, perquè iniciatives com aquestes són una bona fórmula per sensibilitzar la societat al mateix temps que contribueixen a millorar les enormes potencialitats de les persones amb malaltia mental”, ha dit la consellera.  
 
La consellera ha felicitat el Club Social “La Xamba” i l’Associació de Familiars de Salut Mental de Sabadell “per posar en marxa aquest projecte i, especialment, a tots els artistes, usuaris i usuàries del club social que presenten les seves obres”. Neus Munté ha destacat que la gran varietat de treballs que s’hi exposen, des de obres de joieria, ceràmica, pintura i, fins i tot, grafitti, entre moltes altres, “són una mostra de l’èxit del treball i de la capacitat d’expressió de totes aquestes parelles artístiques”
 
La consellera de Benestar Social i Família també ha destacat que, “en aquest àmbit, encara hi ha molt camí a recórrer”. I ha afegit que “la vostra tasca és molt important, però cal que tots hi posem de la nostra part”. “Des del Departament de Benestar Social i Família volem seguir col·laborant amb el teixit associatiu, les famílies i les persones per tirar endavant projectes com aquest”, ha assegurat Munté.
 
Finalment, la consellera ha convidat a tothom a visitar “Art a 4 mans: procés creatiu per a la millora de la salut mental”, que es pot visitar de dilluns a divendres de 9 a 19 hores a l’espai d’exposicions del Palau de Mar, seu del Departament de Benestar Social i Família.

1  

Imatges

La consellera Neus Munté, en la inauguració de l'exposició

La consellera Neus Munté, en la inauguració de l'exposició 805