Els alumnes catalans poden participar en el primer concurs de vídeos amb dispositius mòbils, el Mobile Learning Awards

query_builder   23 gener 2013 09:20

event_note Nota de premsa

Els alumnes catalans poden participar en el primer concurs de vídeos amb dispositius mòbils, el Mobile Learning Awards

  
  • Sota el tema "Aprenent amb el mòbil", els participants han de mostrar com els dispositius mòbils faciliten l'estudi i l'aprenentatge

 

  • Els treballs s’han de lliurar a través dels centres escolars abans del dia 1 de febrer per poder participar-hi
 
 
Els alumnes catalans poden participar en la primera edició del concurs d’enregistrament de vídeos amb dispositius mòbils, el Mobile Learning Awards, que  sota el tema "Aprenent amb el mòbil", demana als participants que mostrin com els dispositius mòbils faciliten l'estudi i l'aprenentatge. El concurs, adreçat a estudiants de centres públics i concertats del territori català, l’organitza la Fundació Barcelona Mobile World Capital amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat  de promoure i difondre la mirada dels joves sobre l’aplicació de les  tecnologies digitals a l’aprenentatge.
 
El concurs contempla quatre categories: educació infantil i primària, secundària obligatòria, batxillerat, i ensenyaments artístics i formació professional. Els alumnes que hi vulguin participar hauran de lliurar els treballs a través del seu centre educatiu abans del proper dia 1 de febrer. La producció ha de ser un treball en equip, format per un màxim de 4 estudiants del centre, i el contingut ha d’estar realitzat amb un dispositiu mòbil -telèfon mòbil, tauleta o netbook- en un pla d’un minut de durada amb una única presa. Posteriorment el centre educatiu seleccionarà els vídeos per presentar-los al Mobile Learning Awards, amb un límit màxim de tres per categoria.
 
Respecte a les quatres categories, es nominaran tres treballs en cadascuna d’elles. Els premis per als guanyadors, que s'anunciaran a finals del mes de febrer de 2013, són una tauleta d'última generació i una visita guiada al Mobile World Congress o al Mobile World Center per a cadascun dels membres del grup guanyador de cada categoria. Els finalistes rebran una acreditació de la seva participació en el concurs i un obsequi. Podreu trobar més informació en el següent lloc web: http://www.xtec.cat/web/centres/alscentres/premis/mla.
 
23 de gener de 2013