Els Bombers de la Generalitat han treballat en un incendi d'habitatge a Mataró (Maresme)

query_builder   29 gener 2013 17:40

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat han treballat en un incendi d'habitatge a Mataró (Maresme)

  • Una dona i els seus dos fills menors, dos veïns i un Bomber han estat evacuats a l’Hospital de Mataró
  • Un altre incendi, al Masnou, ha cremat part de la cuina d’un restaurant sense fer ferits
  
Els Bombers de la Generalitat han rebut, a les 11.43 hores, l’avís d’un incendi al carrer Rosselló, número 79, de Mataró (Maresme). S’han activat cinc dotacions, que han pogut controlar el foc en poc més d’un quart d’hora.
 
L’incendi ha afectat la cuina, la sala d’estar i una habitació del segon pis, així com els baixants de plàstic de l’edifici, ja que ha caigut material encès pel celobert.
 
El pis sinistrat i tot el tram d’escala superior de l’immoble s’ha omplert de fum. L’elevada temperatura que s’ha assolit com a conseqüència de la càrrega de foc ha afectat també la coberta del pati interior i les galeries exteriors de la tercera i de la quarta planta.
 
La inquilina del pis sinistrat, els seus dos fills (de 2 i 5 anys respectivament) i dos veïns de la finca han estat evacuats a l’Hospital de Mataró amb símptomes lleus d’intoxicació per inhalació de fum. Un Bomber del parc de Mataró també ha estat traslladat a l’Hospital de Mataró amb cremades superficials i esgotament físic per l’elevada temperatura en les tasques d’extinció.
 
El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha mobilitzat quatre unitats, que han atès les persones ferides i han fet les evacuacions. Cap dels ferits presentava símptomes greus i segurament seran donats d’alta al llarg de la tarda.
 
Un altre incendi, l’avís del qual s’ha rebut a les 13.12 hores, ha cremat parcialment la cuina d’un restaurant situat al carrer Sant Miquel, número 33 del Masnou (Maresme). Els Bombers de la Generalitat han activat tres dotacions per sufocar el foc, que ha afectat només la fregidora i part de la cuina. Cal remarcar que no hi ha hagut cap persona ferida, així com tampoc ha calgut fer evacuacions com a conseqüència de l’incendi.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 29 de gener de 2013
17.22 hores