MODA

La desfilada de Custo Barcelona tanca la tercera jornada del 080 Barcelona Fashion

query_builder   30 gener 2013 18:18

event_note Nota de premsa

MODA

La desfilada de Custo Barcelona tanca la tercera jornada del 080 Barcelona Fashion

  • En aquesta tercera jornada de la passarel·la també han presentat les seves propostes per a la temporada tardor-hivern 2013-2014, les firmes Katarina Grey, Jan Iú Més for Punto Blanco, Who, Miriam Ponsa, Alexis Reyna, Zazo&Brull, Juan Pedro López, Shipper/Arques i Custo Barcelona.

 

 
La desfilada de Custo Barcelona tanca  aquest vespre la tercera jornada del 080 Barcelona Fashion. També han presentat avui les seves propostes per a la temporada tardor-hivern 2013-2014, les firmes Katarina Grey, Jan Iú Més for Punto Blanco, Who, Miriam Ponsa, Alexis Reyna, Zazo&Brull, Juan Pedro López, Shipper/Arques i Custo Barcelona
 
L’encarregada d’obrir la jornada d’avui del 080 Barcelona Fashion, ha estat la dissenyadora catalana Katarina Grey, amb la seva col•lecció “Opulència decadent”. Una proposta basada en l’abundància excessiva dels objectes luxosos presents en la vida quotidiana i que aposta per l’elaboració de les peces de forma artesanal amb tècniques de la costura tradicional i utilitzant teixits rics i amb cos.
 
Per la seva part, Jan Iú Més for Punto Blanco han presentat la col•lecció “New era Life&Style”, resultat de la sinergia creada entre la tradició, la historia i el bon fer de la marca Punto Blanco, i un dels valors més potents de l’escena de moda d’avantguarda espanyola, Jan Iú Més, composada pel tàndem de creadors Alfonso Peña i Jan Zamora. D’aquesta col·laboració neix “in&out” una proposta amb personalitat, que es mou entre el homewear i Street, valorant sempre la comoditat, la calma i el relax.
 
Per a la temporada tardor/hivern 2013-2014, la dissenyadora Laia Roca ha presentat amb la marca WHO, la seva col•lecció “Temps sense temps”, amb el negre com a base estructural de la proposta, colors també amb matisos en verd petroli, granat i blanc trencat. Teixits amb cos, barrejats amb textures envoltants, patronatge de sastreria, detalls cuidats i tall curiosos.
 
Míriam Ponsa ha reobert a la tarda les desfilades del 080 Barcelona Fashion, amb la col•lecció “Transhumància”, on els protagonistes són els pastors i les pastores i els seus ramats. El moviment continu i la migració animal són la font d’inspiració. Els teixits de llana, de seda i de cotó estan presents en tota la proposta creativa.
 
De la seva banda, sota el nom “ The country Code”, el dissenyador Alexis Reyna ha donat a conèixer la seva col•lecció per a la tardor-hivern 2013-2014. Amb una posada en escena particular, on el mateix creador ha posat la música en directe amb la seva banda, Reyna ha presentat les seves propostes per a la propera temporada; una combinació l’alta costura artesanal, dominada per la desconstrucció, i l'ús de siluetes masculines id' una incessant experimentació amb la tela i els estampats forts, que constitueixen l’ADN de la marca.
 
Aquest vespre, el tàndem de creadors Xavier Zazo i Clara Brull, la marca d’avantguarda de moda femenina Zazo&Brull presentarà la seva col•lecció “Hands Up”, que pren com a leivmotiv l’univers idealitzat d’estafadors, carteristes, gansters i lladres de coll alt. El relleu a Zazo&Brull, el prendrà el creador Juan Pedro López, que presentarà la seva col·lecció “Part XIV- A través del fil de l’art”, per a la propera temporada.
 
Amb la col•lecció “ El retrat de Dorian Grey. Part III, la Transformació”, Schipper/ Arques tanca el tríptic, la última de tres propostes dedicada a la dona i l’obsessió per la aparença. Al 080, presenten aquest treball que es caracteritza pel seu enfocament conceptual i el seu relat de la contracultura, així com una concepció oberta de la comunicació visual i el maquillatge, sent una part essencial de la identitat de la marca.
 
La jornada d’avui de la passarel·la 080 Barcelona Fashion finalitzarà amb la desfilada Custo Barcelona. La col·lecció “Before New York”,  és un avanç en primícia del que presentarà el dissenyador Custo Dalmau a la New York Fashion Week.
 
Pel que fa al programa d’activitats paral•leles vinculades al món de la moda i el disseny, avui també s’ha presentat “Francina, más allà de la moda”. Francina, maniquí, model, empresària i descobridora de grans top-models, ha presentat un llibre imprescindible per conèixer de primera mà l’apassionant món de la moda, de les models i de la bellesa en general, des dels anys 60 fins l’actualitat.
 

4  

Fitxers adjunts

DIsseny Miriam Ponsa

DIsseny Miriam Ponsa
JPG | 78

Disseny de who

Disseny de who
JPG | 71

Dissen Jan Iu Més

Dissen Jan Iu Més
JPG | 92

Disseny de Katarina Grey

Disseny de Katarina Grey
JPG | 73