Generalitat de Catalunya

El delegat es reuneix amb l'alcalde de Pineda de Mar

query_builder   6 febrer 2013 13:48

event_note Nota de premsa

El delegat es reuneix amb l'alcalde de Pineda de Mar

El delegat, Fernando Brea, s’ha reunit aquest matí amb l'alcalde de Pineda de Mar (Maresme), Xavier Amor, en el que ha estat la seva primera visita institucional a l’Ajuntament i, posteriorment, ha participat en la Junta Local de Seguretat del municipi.
Generalitat de Catalunya
 
Durant la reunió que ha mantingut amb l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, el delegat s'ha interessat per les qüestions que més preocupen als veïns de Pineda Ha dit que l'aspecte que més preocupa avui a la Generalitat són les dades d'atur i, pel que fa a Pineda, el tancament de l’empresa tèxtil Gallostra, declaracions que ha recollit Ràdio Pineda, l’emisora municipal.
 
El delegat ha recollit les peticions de l’alcalde perquè el govern prioritzi les millores en la planta de pretractament del costat del cementiri i agilitzi la construcció de l'Institut Pineda. Ha mostrat la seva disponibilitat per treballar en aquests temes, dins de la màxima col·laboració entre administracions i “malgrat el finançament molt deficitari que avui suporta la Generalitat” –ha remarcat.
 
Baixen els delictes
A  la Junta de Seguretat, Brea ha subratllat que les dades de delictes al municipi i també a la comarca reflecteixen uns índexs baixos en comparació a territoris de població similar, malgrat el ressò mediàtic que hi ha hagut recentment arran d’alguns assalts violents a domicilis a diversos pobles de Catalunya.
 
Fernando Brea ha signat al llibre d'honor de la Casa de la Vila i s'ha interessat per les obres artístiques de Perpinyà i els tapissos de Tharrats que hi a l’Ajuntament. També ha pogut conèixer la Fundació Tharrats de Can Comas i el seu fons de litografies i pintures de diversos autors catalans.

1  

Imatges

ANNEX

ANNEX 15