Cartell

El Departament de Benestar Social i Família trasllada a Tortosa l'exposició Art Jove a les Terres de l'Ebre 2012

query_builder   6 febrer 2013 18:08

event_note Nota de premsa

El Departament de Benestar Social i Família trasllada a Tortosa l'exposició Art Jove a les Terres de l'Ebre 2012

La mostra es podrà veure des d’aquest divendres i fins el 24 de febrer al Palau Oliver de Boteller
 
Inclou una vintena d’obres en diverses disciplines de sis artistes ebrencs
 
Cartell
L’exposició Art Jove Terres de l’Ebre 2012 promoguda per la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família obrirà les portes el proper divendres 8 de febrer al Palau Oliver de Boteller (Canvis, s/n) a Tortosa. La mostra consta d’una vintena d’obres sobre diverses temàtiques i en diferents disciplines (audiovisuals, instal·lacions i pintures), algunes d’elles de caràcter interactiu.
 
Els autors són sis artistes ebrencs seleccionats en la darrera convocatòria d’Art Jove Terres de l’Ebre: Elena Blesa, Carlos Oriol, Oriol Balcells, Isaura Castellà, Madalina Iulia i Lara Gombau. Tots ells passaran a formar part del catàleg de joves creadors que han participat en aquesta iniciativa en les darreres vuit edicions.
 
L’objectiu de la convocatòria, que compta amb la col·laboració del Departament de Cultura i “la Caixa”, és donar suport a la creació cultural del territori i, en concret, als i les joves creadors de fins a 30 anys que hagin nascut o resideixin a les Terres de l’Ebre.  
 
L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el director territorial del Departament de Cultura, Francesc Ferré; i la coordinadora territorial de la Direcció General de Joventut, Maria Teresa Marcelino; inauguraran l’exposició aquest divendres a les vuit del vespre.
 
Fins el 24 de febrer
L’exposició es podrà veure a la sala d’exposicions del Palau Oliver de Boteller fins el 24 de febrer, de dilluns a divendres de 18 a 20 hores, i els dissabtes i diumenges d’11 a 13 hores i de 18 a 20 hores.
 
La mostra acaba a Tortosa el seu recorregut per les Terres de l’Ebre, després d’haver passat per Amposta, Gandesa i Móra d’Ebre. Durant la primera quinzena de març, es traslladarà a Barcelona on es podrà veure a la Sala d’Art Jove de la Generalitat de Catalunya.

1  

Fitxers adjunts

Cartell de la mostra Art Jove Terres de l'Ebre 2012

Cartell de la mostra Art Jove Terres de l'Ebre 2012
JPG | 109