65è edició de la Gran Gala del Mundo Deportivo

President Mas: "La confiança i l'autoestima fan possible que Catalunya excel·leixi tant en la base com en l'elit de l'esport"

query_builder   12 febrer 2013 00:21

event_note Nota de premsa

President Mas: "La confiança i l'autoestima fan possible que Catalunya excel·leixi tant en la base com en l'elit de l'esport"

  • El cap del Govern lliura a Andrés Iniesta i Mireia Belmonte els premis com a millors esportistes masculí i femení de l’any, en el decurs de la Gran Gala de l’Esport d'El Mundo Deportivo
Gala del Mundo Deportivo
El president Mas en un moment del lliurament dels premis
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat aquesta nit, en el decurs de la Gran Gala de l’Esport d'El Mundo Deportivo, no perdre “la confiança i l’autoestima” en què es basa l’esport català i que fan possible que “Catalunya excel·leixi tant per la base de l’esport, molt àmplia a casa nostra, com pels grans referents que ens situen a dalt de tot de les disciplines esportives de tot el món”.
 
“És difícil trobar un país de les nostres dimensions i població, relativament petit, que sigui capaç d’excel·lir com el nostre tant des del punt de vista dels referents en moltes disciplines, i concretament en les esportives”, s’ha mostrat orgullós el cap de l’Executiu. I ha reblat: “estem a dalt de tot del palmarès”.
 
Artur Mas ha utilitzat un símil casteller per posar en relleu la contribució tant de la base com de l’elit en els èxits de l’esport català. “A l’esport, com als castellers, cal la pinya, la base, perquè la gent ajudi que tot pugui funcionar, i, al mateix temps, cal que hi hagi gent que gràcies a la base pugui pujar un esglaó i un altre, i a partir d’aquí fer una figura significativa, que és ser aquest referent”, ha afirmat.
 
El president ha pronunciat aquestes paraules en el decurs de la 65a Gran Gala d'El Mundo Deportivo, que ha presidit aquesta nit, al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona. En el decurs d’aquesta festa esportiva, s’ha escollit Andrés Iniesta i Mireia Belmonte com a millor esportista masculí i femení, respectivament, de l’any. El cap del Govern ha estat l’encarregat de lliurar el premi als dos guardonats.
 
Per part del Govern, a més del president, han assistit a la cerimònia el conseller de la Presidència, Francesc Homs; la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, i el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau. També hi han estat presents l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el secretari d’Estat per a l’Esport, Miguel Cardenal.
 
A més dels guardons als millors esportistes, s’ha lliurat també, entre altres, el Premi a l’Excel·lència, que ha estat atorgat al seleccionador espanyol de futbol, Vicente del Bosque. 

1  

Imatges

Foto dels premiats

Foto dels premiats 37