Govern

Nomenaments

query_builder   12 febrer 2013 13:45

event_note Nota de premsa

Nomenaments

 
 
Departament de Salut
 
Roser Vallès i Navarro, directora general d’Ordenació i Regulació Sanitàries
 
Nascuda a Terrassa l’any 1966.
 
Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i especialista en Medicina Familiar i Comunitària.
 
Màster en Direcció d’Institucions Sanitàries per la Fundació Dr. Robert – UAB i diplomada en Salut Pública per l’Institut d’Estudis de la Salut.
 
Ha exercit com a metge de família a l’Atenció Primària entre els anys 1993 i 2011.
 
Ha estat Regidora de Serveis Socials, Família i Sanitat i tercera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilassar de Mar entre els anys 2007 i 2011.
 
Ha dirigit diversos programes de prevenció i promoció de la salut, entre els quals destaca la Comissió d’Estils de Vida Saludables de Vilassar de Mar, reconeguda el 2010 amb el Premi PAAS en l’àmbit comunitari de l’Agència de Salut Pública de Catalunya.
 
Ha impulsat la creació del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya adscrit al Departament de Salut, on des de l’any 2012 ha exercit com a secretària i coordinadora.
 
Departament d’Empresa i Ocupació
 
Mercè Jou i Torras, directora general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball
 
Nascuda a Olesa de Montserrat l’any 1962.
 
És llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona (UB) i màster en Direcció Pública (EMPA) per ESADE. Ha realitzat el curs Pensar el Lideratge a la Càtedra de Lideratges i Governança Democràtica d’ESADE.
 
Des de l’any 1986 i fins al 2011 ha ocupat diversos càrrecs al Departament de Treball, primer a la Direcció General de Cooperatives i Societats Anònimes Laborals, després com a subdirectora general al Gabinet Tècnic i, finalment, al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Igualment ha estat avaluadora externa de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari a Catalunya i membre del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya.
 
Col·legiada al Col·legi d’Economistes de Catalunya, des del 1996 és membre del club de conjuntura d’aquesta institució i representant de l’organisme a la Comissió dels estudis de Grau en Economia de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UB.
 
Des de l’any 2003 és regidora de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i diputada al Parlament de Catalunya des de la IX Legislatura (2010-2012).
 
És també autora de diversos articles i llibres sobre política econòmica, ocupació i treball.
 
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined