govern

El Govern constitueix un grup de treball interdepartamental per indagar sobre els presumptes casos d'espionatge

query_builder   19 febrer 2013 16:15

event_note Nota de premsa

El Govern constitueix un grup de treball interdepartamental per indagar sobre els presumptes casos d'espionatge

  • Integrat per representants dels departaments de la Presidència, d’Interior i de Justícia, aquest grup pretén sistematitzar tota la informació disponible, definir les actuacions operatives, judicials i polítiques que es puguin dur a terme i emprendre les accions que escaiguin

 

  • El Govern arribarà fins al final en l’assumpte per recuperar la plena confiança de la ciutadania en l’estat de dret
 
El Consell Executiu ha acordat avui constituir un grup de treball ad-hoc i de caràcter interdepartamental per indagar sobre els casos de presumpte espionatge que s’han conegut els últims dies. Estarà integrat per representants dels departaments de la Presidència, d’Interior i de Justícia.
 
Els objectius del grup de treball són:
 
-          Posar en comú i sistematitzar tota la informació disponible, inclosos aquells informes contractats per l’Administració pública que hi estiguin relacionats.
 
-          Definir les actuacions operatives, judicials i polítiques que es puguin dur a terme.
 
-          Emprendre, quan escaigui, les actuacions legals i polítiques oportunes.
 
 
En virtut de les competències conferides, el Govern actuarà per arribar fins al final en aquest assumpte i recuperar la plena confiança en l’estat de dret. Al mateix temps, també actuarà per preservar el bon nom de les persones afectades i, especialment, per lluitar contra la imatge que alguns estan donant intencionadament sobre el país.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined