Primera trobada de la Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat de Catalunya

query_builder   19 febrer 2013 15:34

event_note Nota de premsa

Primera trobada de la Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat de Catalunya

Antoni Daura, president del Gremi de Llibreters de Catalunya, Jordi Miró, director general de l'Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions, Jordi Baiget, secretari del Govern, i Carles Duarte, president del CONCA
La primera trobada de la Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat de Catalunya es va celebrar ahir a Barcelona. Aquesta Xarxa, integrada actualment per 24 llibreries de Catalunya, les Illes Balears, València, Catalunya nord, la Franja i l’Alguer, és fruit de la col•laboració de la Generalitat de Catalunya i el Gremi de Llibreters. Així, les publicacions d’aquesta institució es comercialitzen a través de llibreries privades que reuneixen una sèrie de requisits i sol•licitin d’adherir-se a la Xarxa. Les primeres acreditacions es van lliurar al juny passat.

Aquesta trobada ha comptat amb la participació de setze llibreries, inclosa la llibreria Il Labirinto de l’Alguer. Aquesta llibreria ha rebut recentment una menció especial, dins de la campanya de foment de la lectura del Govern d’Itàlia, per la seva iniciativa de celebrar la Diada de Sant Jordi a l’Alguer.

La trobada ha estat oberta per Jordi Miró, director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions i ha comptat amb una exposició de Carles Duarte, president del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CONCA), amb qui els llibreters han pogut mantenir un diàleg obert. Hi ha participat també Jordi Baiget, secretari del Govern, i Antoni Daura, president del Gremi de Llibreters de Catalunya.

Amb aquesta Xarxa, la Generalitat de Catalunya compta amb la col•laboració de les llibreries privades per apropar al ciutadà el seu fons editorial i comercialitzar-lo.

2  

Fitxers adjunts

Fotografia de l'acte

Fotografia de l'acte
JPG | 1029

Fotografia de l'acte

Fotografia de l'acte
JPG | 1957