Generalitat de Catalunya

El delegat visita Premià de Dalt

query_builder   20 febrer 2013 18:01

event_note Nota de premsa

El delegat visita Premià de Dalt

Fernando Brea ha fet una visita institucional el 20 de febrer a Premià de Dalt i ha participat a una reunió del Pla de Barris que també implica Premià de Mar.
Generalitat de Catalunya
 
Fernando Brea ha participat a la reunió d’avaluació i seguiment del Pla de Barris de Santa Anna-Tió, que es desenvolupa conjuntament en els termes municipals de Premià de Dalt i Premià de Mar (Maresme) i que representa un cost de 9 milions d’euros.
 
Fins a data 31 de desembre de 2012, l’Ajuntament de Premià de Dalt ha realitzat inversions al barri per un import de 160.000 euros,  mentre que Premià de Mar ho ha fet per 179.400. La Generalitat subvenciona el 75% i el 50% d’aquestes despeses, respectivament. El delegat ha subratllat "els criteris de prudència i austeritat que marquen el desenvolupament del Pla de Barris i s’ha compromès a traslladar als alcaldes informació de primera mà sobre previsions de pagament fruit de la reunió que mantindran els consells territorials amb Presidència properament".
 
En aquesta reunió han assistit la directora de Serveis Territorials de Programes del Servei d’Ocupació de Catalunya, Aurora Baena, representants de diversos departaments de la Generalitat, així com representants de la Diputació, de les entitats veïnals, associacions ciutadanes i agents econòmics i socials, i amb presència de regidors de Premià de Dalt i de Premià de Mar.

Així mateix, ha aprofitat per fer una visita institucional al municipi de Premià de Dalt. Ha estat rebut pel consistori, ha signat el llibre d’honor i ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde, Joan Baliarda i altres regidors de tots dos municipis. El delegat ha rebut en obsequi una escultura de l’artista local Madola.

1  

Imatges

Annex

Annex 17