El Departament d'Ensenyament promou l'FP en el sector de la indústria paperera

query_builder   25 febrer 2013 13:13

event_note Nota de premsa

El Departament d'Ensenyament promou l'FP en el sector de la indústria paperera

  • El Departament ha signat avui un conveni a Tarragona amb l’empresa SCA Hygiene Products, en què hi participaran quatre instituts
  • L’objectiu és d’adequar els continguts de l’FP a les necessitats del sector i facilitar la inserció de l’alumnat
El Departament d’Ensenyament ha signat avui  un conveni amb l’empresa SCA Hygiene Products per promoure l’FP en el sector de la indústria paperera, que permetrà adequar els continguts de diversos cicles formatius que s’estan impartint en quatre instituts de Valls, Tarragona i Igualada a les necessitats del sector. El conveni l’han signat aquest matí a la Delegació del Govern a Tarragona el  director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Melcior Arcarons,  i el director de Recursos Humans de SCA Hygiene Products, Josep Bové.
 
Els instituts que hi participaran seran el Jaume Huguet de Valls, amb els cicles formatius superiors de Mecatrònica industrial i Automatització  i robòtica industrial; el Comte de Rius de Tarragona amb els cicles superiors d’Automatització  i robòtica industrial i Química industrial; el Pere Martell de Tarragona amb els cicles superiors de Mecatrònica industrial i Sistemes electrotècnics i automatitzats; i el Milà i Fontanals d’Igualada, amb el cicle de grau mig d’Operacions de procés de pasta i paper i el superior d’Indústries de procés de pasta i paper.
 
El conveni, que serà vigent fins a la finalització del curs 2013-2104, també té com a objectiu facilitar la inserció laboral de l’alumnat format en els cicles formatius vinculats al sector. L’empresa SCA cedirà les seves instal·lacions per impartir continguts dels cicles i personal expert com a suport tècnic del professorat. A més, el conveni preveu la realització de la formació en centres de treball i l’accés al professorat a plans de formació contínua de l’empresa o estades de professorat a les seves instal·lacions.

2  

Fitxers adjunts

fotografia de l'acte

fotografia de l'acte
JPG | 241

Fotografia de l'acte

Fotografia de l'acte
JPG | 248