Adjudicació d'11 habitatges de lloguer a Sallent

Aquesta tarda també s'adjudicarà un habitatge a Montmeló

query_builder   26 febrer 2013 12:34

event_note Nota de premsa

Adjudicació d'11 habitatges de lloguer a Sallent

Aquesta tarda també s'adjudicarà un habitatge a Montmeló

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha adjudicat onze pisos amb protecció oficial al municipi de Sallent (Bages). Els habitatges són tots de tres dormitoris i n’hi ha sis situats al carrer Verge del Pilar i cinc al carrer Guillem Agulló i Salvador. Tots són de lloguer i s’han adjudicat a famílies inscrites en el Registre de sol·licitants d’habitatge amb protecció oficial.  Els pisos tenen una superfície entre 58,36 m2 i 65,2 m2 i el preu està entre 198,42 i 221,68 euros mensuals, als quals cal afegir les despeses de comunitat i l’IBI.  
 
Aquesta tarda també s’adjudicarà un habitatge de lloguer amb opció de compra a Montmeló (Vallès Oriental). El pis es troba situat al carrer de Vic i té una superfície de 86,59 m2i una plaça d’aparcament vinculada. El preu mensual del lloguer és de 132 euros, més despeses de comunitat i IBI. 
 
En aquest cas, la persona adjudicatària signarà un contracte d’arrendament per 10 anys i dins d’aquest termini podrà disposar d’una opció de compra. Si opta per adquirir el pis durant els cinc primers anys de vigència del contracte, podrà donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any, les condicions varien segons la quantitat de quotes abonades. Per aquest habitatge s’han presentat un total de 47 sol·licituds de les quals 43 han estat admeses i 4 excloses per no reunir els requisits o per manca de documentació.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa Sallent i Montmeló

Nota de premsa Sallent i Montmeló
PDF | 33