Territori i Sostenibilitat completa les obres d'adaptació de l'estació de l'L4 de Llacuna

query_builder   28 febrer 2013 09:53

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat completa les obres d'adaptació de l'estació de l'L4 de Llacuna

  • En les properes setmanes també quedarà adaptada l’estació de l’L5 de Virrei Amat.
 
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha finalitzat les obres de millora de l’accessibilitat de l’estació de l’L4 de Llacuna. L’obra forma part del conjunt d’actuacions que el TES té en marxa per adaptar la totalitat de la xarxa de transports públics del territori.
 
Així, la setmana passada també es va completar l’adaptació a persones amb mobilitat reduïda de l’estació de l’L4 de Bogatell, i en les properes setmanes, està previst que quedi adaptada l’estació de l’L5 de Virrei Amat. A més, el TES treballa en la millora de l’accessibilitat en altres estacions, com ara la de Zona Universitària (L3), i  Collblanc (L5), en el marc de les obres de l’L9; i en la de Passeig de Gràcia (L3), en col·laboració amb ADIF, així com en la redacció de la totalitat dels projectes de les estacions de Metro pendents d’adaptar a persones amb mobilitat reduïda. Amb Llacuna, ja són 118 les estacions adaptades de la xarxa de metro, d’un total de 139, la qual cosa suposa el 85%. 
 
Tres nous ascensors a Llacuna
 
Les obres de millora de l’accessibilitat que ara finalitzen han consistit en la l’adequació de l’estació de Llacuna per encabir-hi tres nous ascensors que serviran per millorar la connexió entre l’exterior, el vestíbul i les andanes d’aquesta estació.
 
Concretament, l’ascensor de l’accés exterior se situa a la banda muntanya de la cruïlla del carrer de ciutat de Granada i el carrer de Pujades. A més, s’ha ampliat una sala situada al vestíbul que acull instal·lacions d’ús intern.
 
Els treballs en aquest àmbit continuaran fins a la tardor, per tal de completar la sortida d’emergència que es construeix a un dels extrems de l’estació. L’actuació global ha comportat un cost de 4,3 MEUR.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 37