La promotora de concerts Doctor Music celebra els 30 anys amb una exposició al Palau Robert

query_builder   4 març 2013 11:34

event_note Nota de premsa

La promotora de concerts Doctor Music celebra els 30 anys amb una exposició al Palau Robert

La promotora de concerts Doctor Music, fundada per Neo Sala a principis dels 80,  recorda 30 anys de música en directe i l’evolució de la seva iconografia en una exposició que es podrà visitar del 7 del març al 12 de maig a la primera planta del Palau Robert.
probert
La mostra “Born To Múúú. Doctor Music 30 Anys. L'Exposició” arriba a Barcelona després del seu pas per Madrid renovada i amb noves seccions. Destaca en la nova versió l’ampli repàs al millors moments dels tres anys del Doctor Music Festival a Escalarre (Vall d’Àneu, Pallars). La mostra l’organitza Doctor Music, amb la col·laboració de la Generalitat, Televisió de Catalunya, Pioner i Marc Martí.
El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, inaugurarà la mostra el dijous 7 de març, a les 12.30 hores. També hi assistiran l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias;  el director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès, i el president de Doctor Music, Neo Sala.
L'exposició presenta una col·lecció d’imatges, cartells històrics, entrades i passis de concerts mítics; també hi trobarem materials exclusius de l’il·lustrador Manuel Rubiales, previs al naixement de Doctor Music, objectes, audiovisuals, documents que recorren la història viva de la promotora, sempre vinculada als més grans artistes internacionals que han visitat el nostre país. S’hi mostren fotografies de Francesc Fàbregas, Xavier Mercadé, Josep Maria Palou, Juanlu Vela, Jordi Uriach i Jesús A. Martínez.
Amb Doctor Music, que segueix apostant per apropar la música en viu al gran públic,  van començar a organitzar-se, en la dècada dels 80, concerts de cantants i grups estrangers de gran prestigi. La llista és llarga: Tina Turner, Michael Jackson, Whitney Houston,  els irlandesos U2, Bruce Springsteen, Prince, Pink Floyd, David Bowie, Keith Richards, Paul McCartney, Leonard Cohen, entre molts d’altres artistes, han confiat en Doctor Music al llarg d’aquests 30 anys d’història.
Com a grafisme i símbol de la mostra s’utilitza una vaca gegant. La mateixa imatge que es va fer servir en les diferents edicions  del Doctor Music Festival.

1  

Imatges

David Bowie

David Bowie 341