La targeta ATM passarà a ser l'única targeta recarregable dins del sistema integrat de transport públic a l'àrea urbana de Girona a partir del 15 de març

query_builder   5 març 2013 12:10

event_note Nota de premsa

La targeta ATM passarà a ser l'única targeta recarregable dins del sistema integrat de transport públic a l'àrea urbana de Girona a partir del 15 de març

  • A partir d’aquesta data ja no es podran comprar ni recarregar els abonaments multiviatge de TMG i TEISA
  • Les targetes ATM tenen avantatges tant per als usuaris habituals com per als esporàdics pel que fa a la flexibilitat i al preu del trajecte
 
 
A partir del 15 de març, la targeta de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) passarà a ser l’única targeta recarregable per al transport públic integrat de l’àrea de Girona. Això significa que, a partir d’aquesta data, els usuaris de les línies urbanes de transport ja no podran comprar ni recarregar les targetes de TMG ni l’abonament de TEISA i que, a partir del 15 de juny per a les de TMG i del 15 de setembre per a les de TEISA, aquests títols deixaran de funcionar. Un cop hagin esgotat els viatges o hagi caducat la targeta, l’usuari podrà adquirir les targetes de l’ATM de l’àrea de Girona i retornar la targeta antiga al conductor de TMG o TEISA. En concret, es tracta dels abonaments per a les línies que fan recorreguts urbans entre els municipis de Girona, Salt, Sarrià de Ter, Fornells de la Selva, Aiguaviva i Vilablareix.
 
Les targetes integrades ATM suposen una millora per a les persones usuàries del transport públic i aporten avantatges, sobretot pel que fa a la flexibilitat, tant per als viatgers habituals com per als esporàdics. Les targetes de l’ATM permetran carregar-hi diferents modalitats de títols: T-10, T-10/30, T-50/30 i T-Mes. Segons el títol que s’adquireixi, els preus per viatge oscil·len entre els 1’07 euros i els 0’58 euros.
 
Els usuaris podran comprar la targeta ATM al Centre d’Atenció al Client (CAC) de l’estació d’autobusos de Girona, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de la Generalitat de Catalunya a Girona i a la xarxa de quioscos, llibreries i estancs que es pot consultar a l’enllaç www.atmgirona.cat/xarxa-recarrega. Un cop ja es tingui la targeta ATM i es necessiti fer una recàrrega, caldrà dirigir-se a aquests mateixos punts i als busos, sempre que no es no canviï de títol.
 
Arran de la posada en marxa d’aquest nou sistema, l’Ajuntament de Girona i l’ATM de l’àrea de Girona han començat una campanya divulgativa amb el lema “Canvia el xip... passa’t a les targetes ATM”. Aquesta campanya, per a la qual s’han editat díptics informatius i cartells per posar a l’interior dels autobusos, informarà dels avantatges de les targetes ATM i assessorarà pel que fa a l’elecció de quina modalitat de títol s’adapta més a les necessitats de cada viatger.
 
Aquest és un pas més en el procés d’integració tarifària iniciat l’any 2008  i es basa en la substitució dels títols propis dels operadors pels títols de l’ATM.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 43