El taller sobre la tòfona anirà a càrrec del Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central
El taller sobre la tòfona anirà a càrrec del Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central
  
 
L’objectiu és divulgar els seus projectes en desenvolupament territorial, amb temàtiques com la responsabilitat social empresarial, la valorització del producte local, l’emprenedoria, la biomassa, l’estalvi energètic o la petjada de CO2
 
 
Els 13 Grups d’Acció Local (GAL) Leader van ser seleccionats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) per a aplicar la metodologia Leader a Catalunya, en el marc de l’Eix 4 del Programa de Desenvolupament Rural (PDR) 2007-2013.
 
Un dels objectius principal dels GAL és la dinamització territorial i la divulgació dels seus projectes més estratègics i bones pràctiques, conjuntament amb la gestió dels ajuts, que convoca anualment el Departament, per a fomentar la realització d’inversions que generin activitat econòmica en les zones rurals i fomentin la creació i/o manteniment de llocs de treball, principalment de dones i joves, en actuacions de millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris i agrobotigues, creació i desenvolupament de microempreses, foment d’activitats turístiques, i conservació i millora del patrimoni rural.
 
Les  actuacions previstes per aquest mes de març són les següents:
 
Assistència a la 36a Jornada Corresponsables
Associació per a la gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura
Data i lloc: 7 de març. Torre Agbar (Avinguda Diagonal, 211). Barcelona.
Hora de inici i durada: de 8:30h a 17:15h.
Breu descripció: Assistència de tècnics de l’Associació a la 36a Jornada Corresponsables. Durant la jornada es presentarà la vuitena edició de l’Anuari Corresponsables, i s’analitzarà les “Tendències i desafiaments de la RSE a Espanya, Europa i Llatinoamèrica”.
 
 
Taller: la tòfona negra, del bosc a la cuina
Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central
Data i lloc: 8  de març. Seu del Consell Comarcal del Solsonès.
Hora de inici i durada:  d’11.00h a 12.30h.
Breu descripció: Taller a càrrec d’Albert Marimon, del restaurant La Cava, de Tàrrega, guanyador del “Premi al Millor Cuiner de l’any”. Acció en el marc del projecte Gustum.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agricultura.cat.