Generalitat de Catalunya

Fernando Brea visita Malgrat de Mar

query_builder   27 febrer 2013 17:46

event_note Nota de premsa

Fernando Brea visita Malgrat de Mar

El delegat, Fernando Brea, ha assistit el 27 de febrer a la Junta Local de Seguretat de Malgrat de Mar (Maresme), que ha presidit l’alcaldessa, Conxita Campoy. En aquesta reunió s'ha presentat la memòria de l'activitat de la Policia Local de Malgrat i l'Informe de Seguretat de l’any 2012.
Generalitat de Catalunya
 
 
Destaca la feina duta a terme per la Policia Local, que ha gestionat el 67,4% dels fets coneguts, així com una resolució de fets per sobre del 30%, quan la mitja a Catalunya és del 27%. El cos local també ha practicat el 82% de detencions.
 
Fernando Brea s’ha reunit prèviament amb l’alcaldessa i el regidor de Governació per fer repàs de la situació actual del municipi. El consistori cerca les possibilitats del PUOSC per arranjar i actualitzar les instal·lacions del poliesportiu.
 
A la Junta també han assistit el regidor de Convivència, Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Valentín Rodríguez; l'inspector de la Policia Local de Malgrat de Mar, Joaquin Martínez; el cap de l'Àrea Bàsica Policial de Mossos d'Esquadra d'Arenys de Mar, i el cap de la Comissaria de Districte de Pineda de Mar.
 

1  

Imatges

ANNEX

ANNEX 19