La Comissió territorial de la Val d'Aran declara caducat el projecte urbanístic de la Tuca

query_builder   8 març 2013 14:03

event_note Nota de premsa

La Comissió territorial de la Val d'Aran declara caducat el projecte urbanístic de la Tuca

La Comissió territorial d’Urbanisme de la Val d’Aran ha declarat avui caducat l’expedient que preveia un projecte de desenvolupament urbanístic a Betren, vinculat amb la reobertura de l’estació d’esquí de la Tuca.
 
L’any 2009 es va aprovar definitivament la modificació de les Normes subsidiàries i complementàries de la Val d’Aran en l’anomenat sector “Peu de Pistes”, a Betren. Aquesta modificació preveia ampliar la superfície residencial i d’equipaments del nucli de Betren, una operació, no obstant, condicionada a la reobertura de l’estació d’esquí de la Tuca, que restava tancada des del 1989.
 
Es tractava, doncs, de vincular les expectatives urbanístiques a la garantia de les inversions necessàries per tornar a posar en marxa el complex d’esquí i impulsar, així, el desenvolupament econòmic de la zona. Per aquest motiu, la modificació de les Normes es va condicionar a que s’aprovés definitivament el Pla especial del domini esquiable, que hauria d’incloure la concessió administrativa de l’estació i les garanties econòmiques necessàries.
 
Aquest Pla, però, no s’ha arribat a tramitar i atès el temps transcorregut, la Comissió territorial d’Urbanisme de la Val d’Aran ha declarat avui la caducitat del projecte.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 121