El delegat acompanya el conseller Espadaler en la visita a Mollet del Vallès

query_builder   1 març 2013 20:38

event_note Nota de premsa

El delegat acompanya el conseller Espadaler en la visita a Mollet del Vallès

El conseller va ser rebut per l’alcalde, Josep Monràs, va signar el Llibre d’Honor de l’Ajuntament i es va reunir amb tot l’equip de govern per tal de conèixer de primera mà l’actualitat municipal.
Generalitat de Catalunya
 
 
 
El conseller i el delegat van mantenir el dia 1 de març , amb l’alcalde, el primer tinent d’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Garzón, i el regidor coordinador de l’Àrea de Convivència i Seguretat, Joan Daví, una reunió per tractar temes de seguretat.
 
Posteriorment van mantenir una reunió amb tot l’equip de govern per tractar la situació i els principals projectes del municipi.
 
En declaracions a la premsa, el conseller Espadaler va explicar que l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) podria disposar d'una titulació universitària, si s'acaba de tancar un acord amb la Universitat de Barcelona, de manera que –va dir, "el nivell universitari contribuirà a augmentar capacitats i prestigi de la nostra policia, equiparant-nos amb el que passa en el nostre entorn europeu.

Aquest acord permetria poder oferir un Grau universitari en Seguretat entre l’Institut, la UB, la UAB i la UPF, a impartir a les instal·lacions de Mollet. L’ISPC el dirigeix Núria Aymerich.
 

1  

Imatges

Annex

Annex 53