El model organitzatiu de la Generalitat a Girona guanya un accèssit en els Premis Alfons Ortuño d'innovació i bones pràctiques a les administracions públiques catalanes

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha presidit l'acte de lliurament dels guardons.

query_builder   11 març 2013 17:59

event_note Nota de premsa

El model organitzatiu de la Generalitat a Girona guanya un accèssit en els Premis Alfons Ortuño d'innovació i bones pràctiques a les administracions públiques catalanes

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha presidit l'acte de lliurament dels guardons.

lliurament
El model organitzatiu i funcional de la Generalitat a Girona ha guanyat un accèssit en la primera edició dels Premis Alfons Ortuño d’innovació i bones pràctiques a les administracions públiques catalanes.
 
Els Premis Alfons Ortuño, creats per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), tenen com a objectiu reconèixer honoríficament les actuacions d’innovació i bones pràctiques en matèria de gestió pública de les administracions públiques catalanes. Els guardons, que no tenen dotació econòmica, s’atorgaran bianualment. L’acte de lliurament, presidit per la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, ha servit també per cloure la celebració del centenari de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.
 
El premi assolit per la Generalitat a Girona ha estat en la categoria d’Organització i Recursos Humans. El jurat ha valorat el model instaurat a Girona, un model únic que ha suposat no només el trasllat físic dels diversos Serveis Territorials, sinó al mateix temps un nou concepte d’organització. En aquesta categoria el primer premi l’ha  obtingut el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural pel Gestor documental del Departament.
 
En aquesta primera convocatòria, s’han presentat 31 candidatures. El jurat dels premis ha atorgat un premi i dos accèssits per a cadascun dels tres àmbit en què s’han adscrit les candidatures: Polítiques sectorials i serveis finalistes; Gestió pressupostària, avaluació i transparència, i Organització i Recursos Humans.
 
El projecte dades obertes gencat ha obtingut el premi en l’àmbit de Polítiques sectorials i serveis finalistes. Finalment, el premi de Gestió pressupostària, avaluació i transparència ha estat per al Departament d’Economia i Coneixement pel Sistema de licitació electrònica. L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, l’Ajuntament de Vilanova del Camí, l’Agència de Qualitat Universitària, l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) han estat altres premiats.
 
La vicepresidenta del Govern ha felicitat els guardonats i ha destacat que els premis representen un reconeixement “per a les moltes persones que han dedicat tot el seu esforç per fer anar endavant els seus projectes, que creuen en allò que fan, i que treballen perquè l’administració pública sigui un motor potent i útil per millorar el país i per ajudar en la seva reactivació”. “Els guardonats”, ha dit, “són mostra d’un nivell d’excel·lència excepcional i, alhora, són també la representació de l’extensa família de treballadors públics que dia a dia s’esforcen per servir el ciutadà i per fer progressar el país”.
 
El gerent dels Serveis Comuns de la Delegació del Govern, Jaume Torrent, ha recollit el premi a la seu de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.
 
 

1  

Fitxers adjunts

Una imatge de la recollida del premi

Una imatge de la recollida del premi
JPG | 1659