Bona acollida als ports catalans a la fira Cruise Shipping Miami

query_builder   12 març 2013 17:25

event_note Nota de premsa

Bona acollida als ports catalans a la fira Cruise Shipping Miami

En el marc de la fira Cruise Shipping de Miami, Ports de la Generalitat, la Cambra de Comerç de Girona, la Cambra de Comerç de Palamós i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona es van reunir ahir amb  la companyia Oceania Cruises, que ha mostrat interès pels ports de Roses i Palamós.  En conjunt, els ports gestionats per la Generalitat de Catalunya que participen a la fira internacional més important del sector creuerístic estant tenint molt bona acollida entre els representants del sector creuerístic.
En el marc de la Cruise Shipping que se celebra aquests dies a Miami (Estats Units), les institucions catalanes que representen la marca Costa Brava Cruise Ports es van reunir ahir amb els principals representants d'Oceania Cruises, a les oficines que la companyia té a Miami, (Estats Units).  Oceania va mostrar especial interès en les destinacions de Roses i Palamós pels productes de golf i gastronomia, i per la possibilitat real que li genera aquesta oferta com a ruta alternativa als ports on actualment fan escala a la Mediterrània.
 
En aquesta trobada Ports de la Generalitat va presentar a la companyia Oceania les dades tècniques i els serveis que ofereixen als creuers i als passatgers els ports de Roses i Palamós. Per la seva banda, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va presentar l’oferta i serveis turístics de Costa Brava i el Pirineu de Girona.
 
Oceania Cruises, companyia de creuers del grup Prestige Cruise Holdings, és actualment una de les companyies de luxe més importants dels Estats Units,  que ja té diferents escales en ports de la Mediterrània.
 
Bones expectatives per aquesta temporada
 
Per a la temporada 2013 que és apunt de començar es confirmem les expectatives  positives en els ports gestionats per l’Administració catalana que reben tràfic de creuer, ja que Roses i Palamós preveuen en conjunt 42 escales i 31.000 passatgers, incrementant en conjunt un 35% el nombre d’escales respecte a la temporada passada.
 
 
 
 
Visita de les autoritats a la companyia Oceania Cruise
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visita autoritats a la companyia Oceania Cruises
 
12 de març de 2013

1  

Imatges

Visita autoritats Oceania Cruises

Visita autoritats Oceania Cruises 1800

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 66