Ajuntament de VNG

Fernando Brea visita Vilanova i la Geltrú i participa a la Junta Local de Seguretat

query_builder   8 març 2013 17:04

event_note Nota de premsa

Fernando Brea visita Vilanova i la Geltrú i participa a la Junta Local de Seguretat

El delegat, Fernando Brea, ha visitat l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (Garraf) per participar a la Junta Local de Seguretat celebrada el 8 de març. Posteriorment ha mantingut una reunió de treball amb l’alcaldessa, Neus Lloveras,  i s’ha sumat a l’acte de commemoració del Dia Internacional de les Dones.
Generalitat de Catalunya
 

En la Memòria de l’exercici de 2012 destaca que a Vilanova s’han incrementat les detencions el 15%. D’altra banda, hi ha hagut un total de 1.529 assistents als 48 actes públics de prevenció convocats i organitzats pels Mossos d’Esquadra. També és de destacar que la ciutat hi ha hagut un augment del trànsit urbà, arran de l’increment del flux de visitants que hi arriben mitjançant l’autovia de l’Eix Diagonal.
 
A la reunió de treball amb el delegat, Neus Lloveras ha explicat la dràstica reducció dels pressupostos i els esforços del consistori per contenir la despesa i reduir l’alt endeutament que suporta el municipi. Entre d’altres qüestions, també a expressat l‘interès de la capital de Garraf per acollir la Facultat de Nàutica  de l’UPC, que requereixi una nova ubicació arran dels projectes previstos pel Port Vell a Barcelona. Una possibilitat que a Vilanova li representaria arrodonir el seu propi clúster nàutic.
 
Posteriorment el delegat i l’alcaldessa han participat a la commemoració del Dia Internacional de les Dones que ha tingut lloc a la Plaça de la Vila, on l’esportista vilanovina Debora Gálvez ha llegit un manifest en què es reclama el paper de les dones i la seva participació en la construcció del futur del país.

1  

Fitxers adjunts

Annex

Annex
JPG | 15