Territori i Sostenibilitat aplicarà mesures de millora de la seguretat viària a la C-352 entre la Roca i les Franqueses del Vallès

query_builder   14 març 2013 11:26

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat aplicarà mesures de millora de la seguretat viària a la C-352 entre la Roca i les Franqueses del Vallès

El director general de Carreteres, Xavier Flores, ha tractat avui amb els alcaldes de la Roca del Vallès, Rafael Ros, i les Franqueses del Vallès, Francesc Colomé, sobre les actuacions de millora de la seguretat viària a implementar a la C-352 al seu pas per aquests municipis. Pel que fa al més curt termini, Territori i Sostenibilitat durà a terme a finals d’aquest mes treballs puntuals per a reforçar la separació entre sentits de la circulació i millorar la percepció dels conductors.
Reunió alcaldes C-352 la Roca
El director general de Carreteres, Xavier Flores, s’ha reunit avui amb els alcaldes de la Roca del Vallès, Rafael Ros, i de les Franqueses del Vallès, Francesc Colomé, per a tractar les actuacions de millora de la seguretat viària a implementar a la C-352 al seu pas per aquests municipis.
 
El tram on s’actuarà té una longitud de 2 quilòmetres i discorre entre els encreuaments de les carreteres C-1415c i C-251. Té una calçada única, amb dos carrils en sentit ascendent i un en sentit descendent, i es troba situada entre dos trams desdoblats. Registra un trànsit intens, d’uns 27.000 vehicles diaris de mitjana, amb puntes de fins a 33.000 vehicles.
 
El Departament té en redacció el projecte constructiu per al desdoblament d’aquest tram i la millora de l’enllaç amb la C-1415c. Per tal de contribuir a reduir l’accidentalitat en aquest tram i respondre a les peticions del territori, el Departament de TES ha considerat la necessitat d’implementar actuacions més immediates de seguretat viària.
 
Així, a finals d’aquest mes, Territori i Sostenibilitat durà a terme treballs de millora en aquesta carretera, que permetran reforçar la diferenciació dels sentits de la circulació i afavorir la percepció dels conductors. En concret, s’ampliarà la franja de separació entre els dos sentits i s’implantarà un zebrejat central al llarg del tram. Així mateix, es disposaran captafars per augmentar la percepció dels conductors.
 
El Departament de TES avaluarà el resultat de les millores puntuals que ara s’implantaran i estudiarà la conveniència i viabilitat d’aplicar mesures addicionals, com la instal·lació d’una barrera de separació de carrils. En paral·lel, continuarà treballant en la tramitació del projecte de desdoblament.
 

2  

Imatges

Plànols

Plànols 328

Fotografia reunió

Fotografia reunió 1346

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 154