Jornada Croàcia Business and Trends 2013

query_builder   14 març 2013 14:07

event_note Nota de premsa

Jornada Croàcia Business and Trends 2013

 
 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), a través de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), organitza el Seminari sobre Negocis a Croàcia, que tindrà lloc el proper dia 18 de març, a la seu de PRODECA, a Barcelona.

En el marc de la jornada, es presentarà Croàcia Business and Trends 2013, una acció  de promoció comercial, que es durà a terme els propers dies 4 i 5 de juny, i que va adreçada a empreses catalanes del sector de l’alimentació i begudes, interessades a incorporar els seus productes en els lineals de venda de cadenes de distribució de Croàcia.
 
L’acció comprèn una trobada de negocis a Zagreb (Croàcia), amb agendes individualitzades amb cadenes de distribució, així com itineraris guiats a establiments de distribució, amb acompanyament dels Store Managers.
 
Croàcia compta amb una situació geogràfica estratègica, al sud-est d’Europa, i amb un sector turístic en creixement. Les relacions comercials amb els països de l’entorn són molt estretes, i conformen un mercat en expansió, amb més de 30 milions de consumidors.
 
La incorporació imminent a la Unió Europea (UE) permetrà a Croàcia accedir a fons estructurals i de cohesió que, previsiblement, impulsaran la seva economia.
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.