INCASÒL inicia les obres de 28 nous habitatges protegits a Badalona, al Barcelonès

Amb aquesta promoció conclou la quarta fase de la remodelació del barri de Sant Roc

query_builder   14 març 2013 14:52

event_note Nota de premsa

INCASÒL inicia les obres de 28 nous habitatges protegits a Badalona, al Barcelonès

Amb aquesta promoció conclou la quarta fase de la remodelació del barri de Sant Roc

L’Institut Català del Sòl ha iniciat les obres de construcció del bloc O al barri de Sant Roc de Badalona. La nova promoció se situa a l’extrem nord de l’illa rectangular definida per l’avinguda Marquès de Mont-roig i els carrers Vélez Rubio i Màlaga. L’obra té un pressupost de 2,04 MEUR i s’ha adjudicat a UTE IMPULSA GRUP ORTIZ, SL –ORTIZ CONSTRUCCIONES Y PROYECTOS, SA amb un termini d’execució de 20 mesos.
 
L’escala C del Boloc O té 28 habitatges que s’adjudicaran als afectats pel programa de remodelació del Barri. Tots ells tenen tres dormitoris i una superfície útil a l’entorn dels 74m2. La promoció compta amb un aparcament a la planta soterrània i la present fase de construcció inclou la rampa d’accés i dues places d’aparcament de les 330 places que conformaran, quan s’executin les següents fases, l’aparcament de l’illa sencera.
imatge virtual de la promoció
L’obra es basa en un projecte de GAT, Gabinet tècnic d’arquitectura, urbanisme i gestió SL (Javier Aldamiz-Echevarría) i Estudio de Arquitectura Alonso Balaguer, SLP.
Les instal·lacions de l’edifici disposen d’una xarxa separativa d’aigües fecals i pluvials i de plaques d’aprofitament de l’energia solar per produir aigua calenta sanitària.
 
Aquesta promoció forma part de la quarta fase del procés de remodelació del barri de Sant Roc, que conclou amb la construcció de 28 habitatges més. El procés de remodelació, iniciat el 1999, preveu la substitució de 975 habitatges del barri, afectats per patologies estructurals. Fins al moment, s’han construït 783 habitatges amb una inversió total de 67,15 MEUR, incloent la construcció de nous habitatges, l’enderroc dels antics i la urbanització de l’entorn.

1  

Imatges

Imatge

Imatge 539

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 117