INDÚSTRIA

Coty inverteix 3,3 milions d'euros a la planta de Granollers per a produir un nou desodorant d'Adidas

query_builder   15 març 2013 12:11

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

Coty inverteix 3,3 milions d'euros a la planta de Granollers per a produir un nou desodorant d'Adidas

 
·        La firma nord-americana ha fet la inversió per desenvolupar una nova línia de producció, que permetrà fabricar uns 15 milions de desodorants roll-on per a tota Europa.
 
·        El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ho ha anunciat avui durant una visita a la planta acompanyat de Pat Bourque, director general de la planta de Granollers i vicepresident mundial d’enginyeria de Coty.
 
·        Invest in Catalonia, l’àrea de promoció d’inversions d’ACC1Ó, ha donat suport a l’empresa de cosmètics durant  el procés d’inversió.
 
 
L’empresa de perfumeria i cosmètica Coty, multinacional nord-americana, ha invertit 3,3 milions d’euros a la planta de Granollers per produir una nova línia de desodorants roll-on de la marca Adidas.
 
Ho ha anunciat aquest divendres el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, durant una visita a les instal·lacions de l’empresa acompanyat del director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau, i del director general de la planta de Granollers i vice president mundial d’enginyeria de Coty, Pat Bourque. Amb aquesta operació la companyia, que té una plantilla de 1.100 treballadors a tot l’Estat espanyol, posa les bases per tal de continuar creixent en el futur.
 
Puig ha explicat que la inversió, que s’ha fet amb el suport d’Invest in Catalonia, l’àrea d’atracció i promoció d’inversions d’ACC1Ó –l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana del Departament d’Empresa i Ocupació- ha servit per desenvolupar una nova línia de producció  i adequar-ne una altra per  produir uns 15 milions de desodorants a l’any. La línia s’ha posat en marxa aquest mes de febrer.
 
Ara, la planta de Granollers, en funcionament des del 1973 i amb una superfície de 42.000 metres quadrats, s’encarrega de la producció de fragàncies, gels de bany i laques d’ungles per a diferents marques, amb una producció anual de 215 milions d’unitats, per a Adidas, Guess, PlayBoy, Astor o Rimmel. De tota aquesta producció  un 94% s’exporta a l’estranger.
L’empresa nord-americana, amb les oficines centrals d’Espanya i Portugal a Barcelona, ha tancat l’últim exercici amb una facturació local propera als 332 milions d’euros.
 
La xifra de negoci de tot el grup Coty ha estat de 4.600 milions de dòlars per a l’any fiscal 2012. Fundada a París al 1904, Coty ha desenvolupat una cartera de marques  que es distribueixen a 135 mercats de tot el món.
 
L’empresa compta amb dues divisions. La divisió de Coty Prestige comercialitza marques a punts de venda selectius i botigues de prestigi i inclou Balenciaga, BottegaVeneta, Calvin Klein, Lancaster o Chloé. La segona divisió és Coty Beauty, present  en punts de venta de distribució massiva amb marques com Adidas, Astor, Guess, Rimmel i OPI, entre d’altres.
 
 
 

2  

Fitxers adjunts

El conseller Puig amb la direcció de COTY

El conseller Puig amb la direcció de COTY
JPG | 174

El conseller Puig durant la visita a les instal·lacions de COTY

El conseller Puig durant la visita a les instal·lacions de COTY
JPG | 125