Govern

Nomenaments

query_builder   19 març 2013 14:14

event_note Nota de premsa

Nomenaments

El Govern ha aprovat els nomenaments següents:
 
Departament de la Presidència
 
Jaume Domingo i Planas, director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Nascut al Vendrell l'any 1962.

Formació en Administració local i Gestió pública. Ha desenvolupat bona part de la seva vida laboral en l’àmbit municipal. Regidor a l’Ajuntament del Vendrell des de l’any 1991, on ha ocupat diverses àrees, com medi ambient, serveis públics, esport, policia i governació, règim intern i convivència i civisme.
 
També ha estat conseller comarcal del Consell Comarcal del Baix Penedès (1999-2011) i diputat a la Diputació de Tarragona (2003-2007). Entre 2003 i 2011 ha presidit l’empresa municipal Aigües de Tomoví. Durant la darrera legislatura ha estat diputat al Parlament de Catalunya, vicepresident de la Comissió de Cultura i Llengua i membre de la Comissió d’Igualtat de les persones.
 
Des de l’any 2008 és també el president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya.
 
 
Departament d’Empresa i Ocupació
 
Jordi Miró i Meix, director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball
 
Nascut a Barcelona l’any 1959.
 
Llicenciat en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i màster en Polítiques Públiques de Seguretat per la UOC-Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC).
 
Funcionari de la Generalitat des del 1985. Ha prestat serveis en diferents departaments (Presidència, Justícia, Governació, i Interior). També ha treballat a la Sindicatura de Comptes de Catalunya i ha realitzat diverses activitats docents a l’Escola de Policia de Catalunya i a la Universitat de Barcelona.
 
Des del mes de gener de 2011 era el director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya (EADOP).
 
 
 
Nou membre del Consell de Garanties Estatutàries
 
Francesc de Paula Caminal i Badia
 
Nascut el 16 de juny de 1945 a Barcelona.
 
Llicenciat amb Grau en Dret per la Universitat de Barcelona. Diplomat en Estudis superiors socials i sindicals. Diplomat en Dret de les Comunitats Europees. Advocat col·legiat en el Il·ltre. Col·legi d’advocats de Barcelona (ICAB). Antic lletrat del Banc Industrial de Catalunya – Banca Catalana i, més tard, del Fons de Garantia de Dipòsits en Establiments Bancaris. Diputat (1991-1993) i Vice-degà (1993-1996) de l’ICAB). Vocal del Consell General del Poder Judicial (1996-2001). Delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Madrid (2002-2003). Membre de l’Observatori de Dret privat de Catalunya (2012). Membre de la Taula Cívica Penitenciària de la Generalitat de Catalunya. Exconseller electiu del Consell General de l’ Advocacia i exvocal electiu de la Mutualitat General de l’Advocacia. Patró-secretari de la Fundació privada Centre d’estudis Jordi Pujol, i patró de les Fundacions privades “Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i locals”, i del “Centre d’Informació i Documentació Internacionals de Barcelona (CIDOB)”.
 
Fins ara era director lletrat del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, i lletrat coordinador de la taula lletrada de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya. Co-fundador i conseller nacional de Convergència Democràtica de Catalunya.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined