L'SCT i l'Ajuntament de Tarragona presenten el nou Pla Local de Seguretat Viària del municipi

query_builder   20 març 2013 18:15

event_note Nota de premsa

L'SCT i l'Ajuntament de Tarragona presenten el nou Pla Local de Seguretat Viària del municipi

 
El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Joan Josep Isern, i la tinent d’alcalde de Mobilitat de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, presentaran demà dijous, 21 de març, a les 17.30 h, a la sala d’actes del consistori de Tarragona, el nou Pla Local de Seguretat Viària del municipi.
 
L’any 2006 la conselleria d’Interior de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Tarragona van signar un conveni de col·laboració pel qual l’Ajuntament, amb el suport tècnic del Servei Català de Trànsit, redactava un Pla Local de Seguretat Viària amb l’objectiu de reduir els accidents a la xarxa urbana i preservar la seguretat a la via pública. L’any 2012 va finalitzar l’actualització d’aquell pla, el qual es presenta ara i ha entrat en vigor aquest 2013.
 
Com a estratègia per reduir els sinistres viaris en l’àmbit urbà, l’SCT va iniciar el 2006 l’elaboració de plans locals de seguretat viària (PLSV), els quals estableixen les mesures adients per tal de millorar la seguretat viària en zona urbana. L’objectiu de l’SCT és que tots els municipis de Catalunya de més de 30.000 habitants o els que són cap de comarca disposin d’aquest document.
 
Fins a l’actualitat, l’SCT ha redactat i signat 135 PLSV. Els municipis que disposen d’aquest instrument per reduir la sinistralitat viària urbana representen el 78,43% de la població de Catalunya.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa en pdf

Nota de premsa en pdf
PDF | 57