govern

Quatre empreses i entitats catalanes reben finançament de l'Euroregió per a projectes de desenvolupament sostenible

query_builder   10 abril 2013 12:19

event_note Nota de premsa

Quatre empreses i entitats catalanes reben finançament de l'Euroregió per a projectes de desenvolupament sostenible

El Departament de Territori i Sostenibilitat (TES) participa en el finançament de quatre projectes de desenvolupament sostenible a través de l’Euroregió Pirineus Mediterrània. Aquests projectes, destinats a millorar l’eficiència en l'ús dels recursos, l’eficiència energètica i la gestió sostenible dels recursos hídrics, els lideren entitats i empreses catalanes, i rebran un finançament de més de 197.000 euros de l’Euroregió -Catalunya, Illes Balears, Languedoc-Roussillon, i Midi-Pyrénées-. TES hi destinarà més de 60.000 euros.
 
Els projectes
  • GEOPIMED, impulsat per l’empresa Ecoserveis, analitzarà la utilització eficaç de l’energia geotèrmica a baixa temperatura.
 
 
  • GOTA, d’Eco-Union, estudiarà la gestió en matèria d'aigua als territoris de l’Euroregió. 
 
 
L'Euroregió Pirineus Mediterrània és un projecte de cooperació entre Catalunya, les Illes BalearsLanguedoc-Roussillon i Midi-Pyrénées. El seu objectiu és crear al nord-oest de la Mediterrània un pol de desenvolupament sostenible basat en la innovació i la integració social i econòmica del territori, i contribuir a la construcció d'una Europa unida, solidària i propera als ciutadans.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 40