Una imatge de la inauguració de la jornada
Una imatge de la inauguració de la jornada
El delegat del Govern, Eudald Casadesús, ha inaugurat aquest matí la 9a Jornada de l’Associació de Titulats de Salut Pública de Catalunya (AMASPUB) que s’està celebrant durant tot el matí a l’Auditori Josep Irla de la Generalitat a Girona. La Jornada està centrada en “Salut Pública: perspectives de futur” i ha estat introduïda pel president de l’AMASPUB, Josep Maria Pons, i també per la regidora de l’Ajuntament de Girona, Roser Urra. A l’acte també hi ha estat present el director dels Serveis Territorials de Salut, Josep Trias.
 
El delegat del Govern ha reivindicat “la importància de la promoció de la salut i dels hàbits saludables, encara que segurament s’ha tendit socialment a valorar més les accions dutes a terme en l’assistència sanitària i la medicina.” Ha destacat que en moments com els actuals la protecció de la salut és essencial per a la nostra societat.
 
El professor de la Barcelona Graduatre School of Economics, Pere Ibern, ha fet la conferència inaugural sota el títol “Som persones: aportacions de l’economia del comportament de la salut”. El director de l’Agència de Salut Pública de Catalunya a Girona, Lluís Picart, clourà les jornades.

1  

Fitxers adjunts

Una imatge de la inauguració de la jornada

Una imatge de la inauguració de la jornada
JPG | 4466