Comencen la setmana vinent treballs a l'Eix Transversal entre Rajadell i Aguilar de Segarra

query_builder   24 abril 2013 14:19

event_note Nota de premsa

Comencen la setmana vinent treballs a l'Eix Transversal entre Rajadell i Aguilar de Segarra

Durant la setmana vinent, començaran treballs a l’Eix Transversal en 3 quilòmetres al llarg del tram entre Rajadell i Aguilar de Segarra, per tal de reparar els problemes que s’hi han detectat al drenatge i al ferm. L’actuació no suposa cap cost addicional per a la Generalitat i s’insereix en la garantia de l’obra de desdoblament d’aquest eix viari de 150 quilòmetres. Aquests treballs, que comportaran restriccions puntuals de trànsit, tindran un termini aproximat de 4 setmanes.
A partir de la setmana vinent i fins a finals de maig, es duran a terme treballs a l’Eix Transversal, entre Aguilar de Segarra i Rajadell, per tal de resoldre les deformacions que s’han produït al ferm en punts que sumen 3 quilòmetres de la calçada sentit Manresa. Aquestes tasques consistiran, principalment, en la instal·lació d’un nou sistema de drenatge i l’estesa d’una nova capa de paviment. Els treballs s’insereixen en la garantia de l’obra de desdoblament de l’Eix, de 150 quilòmetres i, per tant, no suposaran cap cost addicional per a la Generalitat.
 
En els pròxims dies, es desenvoluparan treballs preliminars al tram afectat, de senyalització i implantació. Conclosos aquests, s’iniciarà el gruix de l’actuació, que comportarà afectacions al trànsit, segons les necessitats de l’obra. En aquest sentit, les restriccions, que afectaran per operativitat un tram de 10 quilòmetres, podran ser de dos tipus: ocupació d’un carril en el sentit Manresa o, com a màxim, el desviament dels vehicles per l’altra calçada, en doble sentit.
 
Així mateix, es limitarà la velocitat màxima permesa i es prohibirà l’avançament en el tram on s’actuarà. Els treballs es portaran a terme de dilluns a divendres feiners, entre les 8 i les 20h, durant un termini aproximat de quatre setmanes.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined