El conseller Puig durant la visita inaugural al saló Noviaespaña

MODA

El conseller Felip Puig inaugura la 23a edició del saló internacional de moda nupcial Noviespaña

query_builder   3 maig 2013 15:04

event_note Nota de premsa

MODA

El conseller Felip Puig inaugura la 23a edició del saló internacional de moda nupcial Noviespaña

 
 
·        El Saló Noviaespaña situa Barcelona com la principal cita internacional del negoci de la moda nupcial amb la participació de més de 230 marques nacionals i internacionals del sector, i la presència de compradors internacionals.
 
·        La desfilada de Pronovias aquest vespre al MNAC posa el punt i final a la passarel·la Gaudí Núvies, que ha mostrat les noves col·leccions de 19 dissenyadors de moda nupcial en el marc de la Barcelona Bridal Week.
 

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha inaugurat avui el Saló Noviaespaña, que se celebra aquesta setmana al recinte de Gran Via de Fira Barcelona. En el marc de la inauguració, el conseller Puig ha destacat que “aquest saló situa Catalunya i Barcelona al capdavant  de la creativitat  en el sector de la moda de núvies, i és una mostra més de la vitalitat dels nostres dissenyadors i creadors”.

 
Així mateix, ha remarcat que “pel Govern de la Generalitat és un motiu d’orgull i exigència perquè el més important no és ser el número u, sinó mantenir-t’hi”. En aquest sentit, ha afegit que “donarem tot el suport que puguem a aquest sector. Farem tot el necessari i el que sigui possible per situar Catalunya als aparadors del món”.
 
El Saló Noviaespaña i la passarel·la Gaudí Núvies han convertit Barcelona en la capital mundial de la moda amb la presència de més de 230 marques nacionals i internacionals, i compradors procedents de més de 60 països.
 
En aquesta 23a edició, Noviaespaña es confirma com la principal cita del negoci de la moda nupcial a nivell internacional. En aquesta edició, el certamen supera els 30.000m2 de superfície expositiva, i preveu superar els 13.500 visitants de l’edició anterior.
 
La desfilada de Pronovias al MNAC clou aquest vespre la passarel·la Gaudí Núvies que ha mostrat les col·leccions de prop d’una vintena de dissenyadors de moda nupcial.

1  

Fitxers adjunts

El conseller Puig durant la visita inaugural al saló Noviaespaña

El conseller Puig durant la visita inaugural al saló Noviaespaña
JPG | 1281