El president Mas, durant la visita a La Roca Village

President Mas: "Cap inversor estranger se la jugaria si no veiés clar el futur de Catalunya"

query_builder   3 maig 2013 21:26

event_note Nota de premsa

President Mas: "Cap inversor estranger se la jugaria si no veiés clar el futur de Catalunya"

  •  El cap de l’Executiu ha presidit l’acte de col·locació de la primera pedra de l’ampliació de La Roca Village, que representarà una inversió de 30 milions d’euros i la creació de 300 llocs de treball directes i indirectes
El president Mas, aquesta tarda, al centre comercial La Roca Village
El president Mas, aquesta tarda, al centre comercial La Roca Village
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquesta tarda que “s’estan produint moltes inversions estrangeres a Catalunya que fan preveure que l’horitzó del país és bo, perquè ningú de fora se la jugaria si no veiés clar el futur de Catalunya”. El cap de l’Executiu ha llançat aquest missatge després de presidir l’acte de col·locació de la primera pedra l’ampliació de La Roca Village.
 
Artur Mas ha volgut fer una crida a l’optimisme “en un moment que hi pot haver gent que degut a les incerteses i dificultats que tenim tinguin la sensació que els inversors de fora han deixat de confiar en nosaltres i això no és cert”, perquè “hi ha molta gent de fora, d’Europa i d’arreu del món, que segueix veient Catalunya com una bona plataforma per invertir, com un país atractiu de cara al futur”.  
 
El cap del Govern ha subratllat també que Catalunya és “un centre d’atracció turística de primer ordre a nivell europeu, mediterrani i mundial” i ha pronosticat que el turisme vinculat a les compres i el comerç anirà creixent.
 
En l’acte de col·locació de la primera pedra de l’ampliació de La Roca Village també hi han participat la consellera delegada de Value Retail Management, empresa que gestiona La Roca Village, Desirée M. Bollier, i el conseller delegat de Value Retail a l’Estat, Michael Goldenberg. Han acompanyat el president el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; el secretari general de la Presidència, Jordi Vilajoana, i el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea.
 
 
L’ampliació
Amb la col·locació de la primera pedra s’inicien oficialment les obres d’ampliació de La Roca Village, un dels nou Chic Outlet Shopping Villages que l’empresa Value Retail té a Europa. La companyia hi invertirà 30 milions d’euros en l’ampliació, que inclouen l’arquitectura, el disseny, el paisatgisme i l’urbanisme que milloraran els accessos al Village. Per la seva part, les noves firmes de luxe que participaran en aquesta ampliació invertiran uns 10 milions d’euros en els seus projectes i instal·lacions. El conjunt d’inversions generarà 300 nous llocs de treball, dels quals 200 són directes.
 
Les obres, que és previst que finalitzin l’estiu del 2014, permetran passar dels 17.500 m² de superfície del centre comercial a 24.000m². En aquest nou espai s’ubicaran prop de 40 noves boutiques.
 
La Roca Village rep cada any 3,2 milions de visitants, dels quals més del 60% procedeixen del turisme internacional.

2  

Imatges

Visita a La Roca Village

Visita a La Roca Village 618

Primera pedra

Primera pedra 1904

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined