El Departament de TES inicia treballs de millora de la seguretat viària a la carretera N-141e, entre Anglès i Salt

query_builder   6 maig 2013 13:10

event_note Nota de premsa

El Departament de TES inicia treballs de millora de la seguretat viària a la carretera N-141e, entre Anglès i Salt

El Departament de Territori i Sostenibilitat (TES) ha iniciat avui treballs de millora de la seguretat viària a la carretera N-141e, entre Anglès i Salt. Aquestes tasques incidiran sobretot en la senyalització i corresponen a una primera actuació en el marc de les mesures que, amb una inversió d’1,5 MEUR, TES implantarà en aquesta carretera.
El Departament de Territori i Sostenibilitat (TES) ha iniciat avui treballs a la carretera N-141e, entre Anglès i Salt, en el marc de les mesures que TES portarà a terme per tal de millorar la seguretat viària i contribuir a reduir-hi l’accidentalitat.
 
Les tasques que ara s’executaran consistiran en la implantació de ressalts en els trams de línia contínua per tal de minimitzar el risc que els conductors ocupin part del sentit contrari, especialment en els trams més sinuosos. Aquests treballs, amb un termini de dues setmanes, podran comportar afectacions puntuals en el trànsit, amb l’ocupació d’un carril de la calçada. Així mateix, es reforçarà la senyalització vertical en aquest tram, que té una longitud de 13,5 quilòmetres.
 
D’altra banda, el Departament ha impulsat la redacció d’un projecte de millora general de la seguretat viària de la N-141e, a partir de l’anàlisi realitzada sobre els elements funcionals de la carretera (senyalització, sistemes de contenció, estat del ferm). Aquest projecte analitza actuacions com la formació d’un sobreample a la carretera i millores puntuals en el traçat i en el ferm, entre d’altres, amb un pressupost d’uns 1,5 MEUR.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 65