L'Auditori Josep Irla acull la segona Jornada de dinamització comercial de la Confederació de Comerç de Catalunya

query_builder   29 abril 2013 17:16

event_note Nota de premsa

L'Auditori Josep Irla acull la segona Jornada de dinamització comercial de la Confederació de Comerç de Catalunya

Taula presidencial
 
La Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) ha organitzat avui la II Jornada de dinamització comercial, en la qual s’han presentat diferents propostes realitzades per organitzacions gironines com el Millor Aparador Gastronòmic, el Museu Itinerant o Blanes 12, a més de la campanya “Botiguers pel país”.
 
L’acte, que ha tingut lloc a l’auditori Josep Irla de la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona, pretén esdevenir una trobada per a l’intercanvi professional d’experiències i de bones pràctiques que s’estan duent a terme en les associacions, en els gremis i en les unions de botiguers del comerç al detall català.
 
La inauguració ha anat a càrrec del director dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació, Ferran Roquer, que ha destacat la importància del comerç per les comarques gironines i la necessitat de promoure el model de proximitat. Roquer ha estat acompanyat pel president de la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG), Ernest Plana, i pel vicepresident de la CCC, Manel Vila. 
 
A continuació, la gerent de l’Associació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial, Mònica Bartrina, ha presentat als assistents una iniciativa de l’entitat, el Millor Aparador Gastronòmic. Així mateix, el president de la Unió de Botiguers de Ripoll, Àngel Muñoz, i la secretària general de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, Maria Àngels Gotarra, han explicat les seves propostes de dinamització comercial a les seves localitats, el Museu Itinerant i Blanes 12, respectivament.
 
Pel que fa a les iniciatives d’arreu de Catalunya, la gerent de Centre Vila, Cristina Bundó, juntament amb el gerent de Centre Vic, Roger Noguer, han donat a conèixer  les targetes de fidelització Vilafranca Comerç i la Targeta Urbana Vic, i el delegat de la CCC al Camp de Tarragona, Sergi Albarrán, ha difós l’aplicació de mòbil Shopping Catalonia.
 
La jornada també ha comptat amb el secretari general de la CCC, Miquel Àngel Fraile, que ha presentat la campanya creada per l’entitat “Botiguers pel país”, que té com a objectiu esdevenir una marca de qualitat per a aquells establiments, associacions i gremis que compleixen els estàndards mediambientals, de reputació i de responsabilitat. El director general de Comerç del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Josep M. Recasens, i de l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, han fet la cloenda de la jornada encoratjant als comerciants a seguir innovant i treballant per un comerç dinàmic, “un motor econòmic del país”.

1  

Fitxers adjunts

Imatge de la taula presidencial

Imatge de la taula presidencial
JPG | 490