govern

El Govern reforça la lluita contra els incendis forestals

query_builder   7 maig 2013 14:37

event_note Nota de premsa

El Govern reforça la lluita contra els incendis forestals

El Govern reforçarà la lluita contra els incendis forestals amb la contractació del personal necessari per fer front a la campanya forestal d’enguany.
 
El Consell Executiu ha aprovat avui el Programa Campanya forestal 2013, que té els objectius següents:
 
-       Donar suport a les dotacions dels parcs de bombers i altres unitats durant els mesos en els quals s‘intensifica l’activitat.
 
-       Realitzar tasques de vigilància de zones forestals des de punts de guaita.
 
-       Donar suport a les tasques de caràcter auxiliar al cos de bombers que tenen un efecte tant en la logística operativa com en les comunicacions operatives.
 
-       Oferir suport administratiu en la campanya forestal.
                                                
En el marc d’aquest programa s’autoritza la contractació dels recursos humans necessaris i la redistribució de personal funcionari i interí, fent ús de l’assignació provisional de funcions, per cobrir aquelles places de caràcter més administratiu.
 
El Departament d’Interior executa anualment la campanya forestal, amb la contractació de personal de reforç, per tal de donar suport a la capacitat operativa dels efectius del cos de bombers de la Generalitat de Catalunya davant l’augment del risc d’incendi forestal que anualment es preveu durant els mesos d’estiu. 
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined