L'Incasòl inicia la comercialització de sòl residencial al barri de Can Llong de Sabadell, al Vallès Occidental

query_builder   7 maig 2013 17:08

event_note Nota de premsa

L'Incasòl inicia la comercialització de sòl residencial al barri de Can Llong de Sabadell, al Vallès Occidental

Més de 5.000m2 de terreny amb capacitat per construir-hi 82 habitatges, més de la meitat dels quals amb protecció oficial
L’Institut Català del Sòl treu a la venda quatre parcel·les de la seva propietat del sector residencial Can llong II, situades entre la ronda d’Europa i el carrer de Copenhaguen de Sabadell, al Vallès Occidental. L’Incasòl comercialitza aquests terrenys mitjançant concurrència d’ofertes.
 
Es tracta de 4 parcel·les destinades a la construcció d’habitatges, dues d’elles en règim general de protecció oficial, amb capacitat per edificar-hi dues promocions de 15 i 29 habitatges protegits respectivament; i les altres dues en règim lliure, amb capacitat per construir-hi dues promocions de 15 i 23 habitatges respectivament. La superfície de les parcel·les oscil·la entre els 776m2 de la més petita i els prop de 1.700m2 de la més gran. Les futures promocions estan projectades amb una alçada de planta baixa més quatre, cinc i sis pisos i la possibilitat de construir-hi aparcaments a la planta soterrani i locals comercials a la planta baixa.
 
El barri de Can Llong
 
L’Ajuntament de Sabadell va desenvolupar l’actuació residencial Can Llong pol.I, de la qual l’Institut Català del Sòl va vendre parcel·les, entre el 1999 i el 2001, per a la construcció d’uns 2.000 habitatges, la majoria dels quals amb protecció oficial, que en l’actualitat es troben construïts. Per aquest motiu, les parcel·les objecte de venda disposen de serveis comercials i de transport públic totalment desenvolupats.
 
Els terrenys que ara comença a comercialitzar l’Incasòl estan situats al polígon II de Can Llong, que està urbanitzant la Junta de Compensació integrada pels propietaris del sector. Aquesta actuació suposarà la connexió física de la ronda d’Europa amb el sector Castellarnau, a través dels carrers Varsòvia, Venècia i Copenhaguen. Donant continuïtat a l’eix comercial de ronda que uneix els barris de Can Rull i Can Oriac amb la ronda d’Europa i que relligarà també amb el futur sector de Cifuentes.
 
A nivell de mobilitat, cal destacar que els carrers de Varsòvia i Copenhaguen incorporen un carril bici de dos sentits de circulació cadascun d’ells i arriben a una amplada de 18 metres.
 
Així mateix, es reserva una superfície de més de 9.500m2 per a la construcció d’un nou equipament d’ús educatiu.
 
El procés d’adjudicació de les parcel.les que ha iniciat l’Incasòl té un termini de presentació de propostes que finalitzarà el 21 de maig, a les 12 hores, i el 23 de maig es durà a terme l’acte d’obertura de les ofertes.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 246